Κεραυνός Λ. – Απόλλων Ξ. 0-6

Πετυχαίνοντας από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Απόλλωνας Ξάνθης έφτασε με την αυγή του 2024 στους 15 βαθμούς στον σχετικό πίνακα. Βρίσκεται άνετος με 7 βαθμούς πάνω από την 6η θέση, αλλά και σε απόσταση 8 βαθμών από την κορυφή σε μία στιγμή που η ομάδα του Νεκτάριου Πατμάζογλου “ρολάρει” φτάνοντας στο καρέ των επιτυχιών που είναι μάλιστα διαδοχικές.

 

Στο παιχνίδι της Λευκόπετρας και με βάση τα προβλήματα απουσιών που είχαν να αντιμετωπίσουν οι γηπεδούχοι, οι νικητές είχαν σε μεγάλη μέρα τον πρώτο τους σκόρερ, τον Χρήστο Μαρκοσιάν που έβγαλε χατ τρικ. Στο 2′, στο 24′ και στο 80′ παραβίασε την εστία του Τσακουρίδη φτάνοντας στα 11 γκολ φέτος, ενώ ο Κατσιλίδης που είχε κάνει το 0-3 στο 32′ σημείωσε το 2ο προσωπικό του, όπως και ο Β. Μαρκοσιάν στο 48′ που έκανε το 0-4. Πρώτο γκολ για τον Περτσανίδη που έκανε με όμορφο σουτ στο 55′ το 0-5.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Δανδανόπουλος (Παπαδόπουλος Β. – Γκώγος).

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ: Τσακουρίδης, Αχμέτ Χασάν (61’ Ντάγκαλα Ε.), Καραχασάν, Σαββίδης, Σακαλή (66’ Αβραμίδης), Μιχαηλίδης, Σερίφ Αλή, Βελή, Δεμήρ, Κιοσέ, Δουρμούς.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ (Ν. Πατματζόγλου): Φιλτανίδης, Καφφετζής (62’ Κυριαζίδης), Καλλίδης, Σνιμσίκοφ, Μπαϊρακταρίδης, Αβραμίδης, Περτσανίδης (62’ Σαήπογλου Σ.), Μπαργκάν Τζ. (72’ Βουτσάς), Μαρκοσιάν Β., Κατσιλίδης (75’ Παναγιωτίδης), Μαρκοσιάν  Χρ.

Σχετικά άρθρα