Γ! ΕΘΝΙΚΗ: Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας – Άρης Πετεινού 3-0

Πρεμιέρα στο 2024 στο γήπεδο της Ν. Μηχανιώνας για τον Άρη Πετεινού στο παιχνίδι κόντρα στον Ποσειδώνα με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-0 και τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στην χαμηλότερη πλέον θέση της βαθμολογίας. Η προσπάθεια στη Ν. Μηχανιώνα απλά δεν ήταν ουσιαστική για τον Άρη που απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα δέχθηκε στο 29′ το 1-0 από τον Τεμερτζόγλου που πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Κοτσάκη και με κεφαλιά σκόραρε, στο 60′ το 2-0 από τον Καλλίδη με σουτ μέσα από την περιοχή και λίγο πριν το τέλος ο Κωστίκος έκανε το τελικό 3-0 με πλασέ.

 

Ο Άρης Πετεινού παρότι είχε βασικές ελλείψεις (Σαρηγιαννίδης, Χριστοφορίδης, Εφέντη) και έχασε λόγω ενοχλήσεων και τον Τουρατζίδη από το παιχνίδι, είχε τις πρώτες καλές στιγμές και στα δύο ημίχρονα για να σκοράρει αλλά δεν το πέτυχε.

 

Στο α’ μέρος με τον Τσέκο (πλασέ άουτ με τον τερματοφύλακα εκτός θέσης), ενώ στην επόμενη φάση (7′) ο Αλή από πλάγια μπήκε στην περιοχή αλλά το τελείωμά του δεν βρήκε στόχο. Στο 15′ υπήρξε μια φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι άνθρωποι του Άρη (για αποβολή τελευταίου παίκτη και φάουλ) σε μαρκάρισμα τελευταίου αμυντικού σε διεκδίκηση της μπάλας προς την εστία, ενώ στο ξεκίνημα του β’ μέρους ο Σιδηρόπουλος θα μπορούσε να ισοφαρίσει.

 

Μέχρι εκεί όμως για τον Άρη γιατί και ο Ποσειδώνας είχε τις δικές του ευκαιρίες, γενικά την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα και στο τέλος εκτός από τους βαθμούς δέχθηκε και τις ευχαριστίες των φιλοξενούμενων για την άριστη φιλοξενία.

 

Τα αποτελέσματα γενικά δεν πτοούν τον Άρη που κάνει την φιλότιμη προσπάθειά του, ενώ δεν θα ξεφύγει από το πλάνο του, δίνοντας παράλληλα ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής και σε παιδιά της Ακαδημίας του. Άλλωστε σ’ αυτό το παιχνίδι εκτός από τον Κασσίδη που έχει χρησιμοποιηθεί κι άλλες φορές ντεμπούτο έκανε ο Παπαθεοδώρου στη Γ! Εθνική.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Άγγελος Τσάνης (Δρουδάκης – Σακκος) της ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Άγγ. Ζαζόπουλος): Τέντζερης, Νικολαΐδης, Λαγόντζος, Τόσκος, Καλλίδης, Κάκκο, Σάλιαρης, Κιζυλής, Τεμερτζόγλου, Μαρμαρίδης, Τσιπούρας. Επαιξαν και οι Ντόκου, Πάγκος, Τσαλουκίδης, Παπαδόπουλος και Κωστίκος.

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Αν. Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος, Παυλίδης, Μελισσόπουλος, Τυριάκης, Τσέκος, Αλή (70′ Παπαθεοδώρου), Αμανατίδης (77′ Κασσίδης), Τουρατζίδης (46′ λ. τρ. Σιδηρόπουλος).

Σχετικά άρθρα

social media