Αναγέννηση Θ. – Ατρόμητος Χρ. 0-0

Αδικεί το 0-0 τις προσπάθειες των δύο ομάδων στον αγώνα της Θαλασσιάς. Η Αναγέννηση ήταν πολύ καλύτερη στο α’ μέρος και είχε δύο δοκάρια στο διάστημα αυτό, το ένα εκ των οποίων από πέναλτι και το άλλο με φάουλ. Στο 45′ άτυχος στην εκτέλεση στάθηκε ο Σταύρου (οριζόντιο), για να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια χωρίς σκορ, ενώ στην επανάληψη ο Ατρόμητος – και με κάποιες αλλαγές – βελτίωσε την αγωνιστική του εικόνα σε ένα παιχνίδι με ευκαιρίες και δοκάρι με την κεφαλιά του Καδή από τους γηπεδούχους.

 

Στο τέλος το 0-0, που ήταν το 5ο φετινό για την ομάδα του Τόλη Κουτρουλού, σφράγισε αναμέτρηση. Ο Ατρόμητος μπορεί να επέστρεψε στους βαθμούς και να αναπτερώνει την ψυχολογία του μετά από ένα δύσκολο διάστημα αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του στο α’ μέρος αλλά και από τον έναν βαθμό. Σε μία από τις τελευταίες φάσεις, ο Χατζηβασιλείου μετά την πάσα του Χατζηπατέρα, μπήκε στην περιοχή κι έκανε το σουτ με τον Πανίδη να δείχνει τα αντανακλαστικά του και να κρατά απαραβίαστη την εστία της ομάδας που στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ, στο τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα.

 

Να σημειώσουμε ότι και στο παιχνίδι του α’ γύρου (φωτό) το 0-0 είχε σφραγίσει την αναμέτρηση στη Χρύσα για δύο ομάδες που έχουν πάρει τους βαθμούς τους φέτος μόνο από ισοπαλίες.

 

Άτυχος του αγώνα ήταν ο Άλμπερτ Γκασπαριάν που αποχώρησε τραυματίας στον ώμο και αναμένεται να απουσιάσει το επόμενο διάστημα από τις υποχρεώσεις του Ατρόμητου.

 

Επόμενο παιχνίδι για την Αναγέννηση μέσα στη Λευκόπετρα με τον Κεραυνό, ενώ ο Ατρόμητος έχει άλλα δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια μέσα σε λίγες μέρες. Πρώτα την Τετάρτη στο εξ αναβολής με την ΑΠΟΞ και ακολουθεί το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά στη Νεάπολη, με τον Δημήτρη Μπακάλογλου να επιστρέφει σαν αντίπαλος σε… γνωστά λημέρια.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παύλος Καραλευθέρης (Παπαδόπουλος Β. – Ξυδιάς) στο φετινό του ντεμπούτο σαν διαιτητής στο πρωτάθλημα της Α! ΕΠΣ.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Τ. Κουτρουλός): Πανίδης, Μαυροειδής, Φεταχίδης, Σταύρου, Ιωαννίδης, Κοτζακελίνης Αλ., Καδή Σακήρ, Λιαπάκης Ρ., Κοτζακελίνης Δ. (79′ Καραβασιλειάδης), Ιμπίς Τουμάι (58′ Μπουμπούκης), Λιαπάκης Δ. (84′ Γερνάς).

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΡΥΣΑΣ (Δ. Μπακάλογλου): Μουαρέμογλου Ν., Γκορόγιας, Μαυρίδης (48′ Μίσογλου), Θεοφυλάκης, Χατζηβασιλείου, Δάσκαλος, Γκασπαριάν (55′ λ.τρ. Χρυσοστομίδης), Γατσέλος, Δομπάζης (70′ Καραμητσίδης), Αλεξούδης, Χατζηπατέρας.

Σχετικά άρθρα