Με 33 μετάλλια και πολλές διακρίσεις επέστρεψαν τα “ΔΕΛΦΙΝΙΑ” της Ξάνθης από τον Βόλο!

Τα DolFins μπήκαν στην νέα χρόνια με το δεξί – Και οι 24 αθλητές και αθλήτριες γύριζαν πίσω με νέα ατομικά ρεκόρ και κατέκτησαν 33 μετάλλια, 10 εκ των οποίων ήταν χρυσά!

 

Τα «3α Νικητήρια», με διοργανωτή τη Νίκη Βόλου, έλαβαν χώρα το Σάββατο 6/1/2024  στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου, με τη συμμετοχή 24 συνολικά σωματείων μεταξύ των οποίων και την Αθλητική Ακαδημία ΔΕΛΦΙΝΙΑ Ξάνθης.

 

Τα DolFins μπήκαν στην νέα χρόνια με το δεξί. Κατάφεραν να ανέβουν αρκετές φορές στο βάθρο. Φυσικά και τα 24 παιδιά γύριζαν πίσω με νέα ατομικά ρεκόρ και κατέκτησαν 33 μετάλλια, 10 εκ των οποίων ήταν χρυσά!

 

Στόχος της αθλητικής Ακαδημίας είναι  να γίνουν ακόμη καλύτεροι, ώστε οι αθλητές τους να αποκτούν ακόμη περισσότερες εμπειρίες. Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας δηλώνουν περήφανοι για τους αθλητές τους και ευχαριστούν τόσο τους προπονητές, όσο και τους γονείς τους.

 

Η ανάρτησή τους στα social media:

 

“….Είμαστε περήφανοι σαν οικογένεια ΔΕΛΦΙΝΙΑ για όλους τους μικρούς μας αθλητές! Για όλη την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά αλλά και στους αγώνες! Καθώς έμαθαν ότι μόνο συστηματική δουλειά και η προσπάθεια μπορούν να τα οδηγήσουν στον στόχο τους.

 

Ευχαριστούμε όλο το προπονητικό μας team για την δουλειά τους και τους στόχους τους που θέτουν καθημερινά.

 

Τέλος ένα ακόμη ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που στηρίζουν όλο αυτό το έργο..”

 

Σχετικά άρθρα

social media