Α! ΕΠΣ: Ορφέας Ξ. – Κεραυνός Λευκ. 6-0

Στο γήπεδο του ΑΟΞ ο Ορφέας Ξάνθης ήταν το φαβορί κόντρα στον Κεραυνό Λευκόπετρας και το πιστοποίησε με μεγάλο σκορ. Ο Κώστας Ξαντινίδης ξαναπήρε το… “όπλο” του και για 4ο σερί παιχνίδι σκόραρε. Μάλιστα πέτυχε και πάλι χατ τρικ, “καθαρό” μέσα σε ένα ημίχρονο φτάνοντας τα 10 προσωπικά γκολ στο πρωτάθλημα της Α! ΕΠΣ παίρνοντας προβάδισμα από τους διώκτες του. Στο 6′ έκανε το 1-0, στο 9′ με πέναλτι το 2-0 και στο 42′ το 4-0, καθώς δύο λεπτά πιο πριν ο Λάζαρος Μαυρόπουλος με το 5ο του φετινό γκολ έκανε το 3-0. Στο β’ μέρος σκόραρε και ο νεαρός Μπουρδούνης σημειώνοντας το πρώτο του γκολ πριν ο Γιώργος Κατρανίτσας διαμορφώσει το τελικό 6-0 σε ένα παιχνίδι που παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων, ο Ορφέας έκανε μία καλή προπόνηση πριν το παιχνίδι της Τετάρτης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ με αντίπαλο τον Άρη Αβάτου.

 

Αναφορικά με το πρωτάθλημα οι νικητές με 19 βαθμούς συνεχίζουν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ηρακλή Ζυγού και την επόμενη εβδομάδα έχουν το ντέρμπι στη Φελώνη με την Βιστωνίδα. Ο Κεραυνός γνώρισε την 4η σερί ήττα του, παραμένει στους 6 βαθμούς και την 10η αγωνιστική έχει εκτός έδρας παιχνίδι και πάλι με πρωτοπόρο, τον Ηρακλή.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης (Εμίν Κεχαγιά – Πασχαλίδης).

 

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (φωτό αρχείου): Γιουργούσης (60′ Γεωργιάδης), Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Καρύδης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Μπουρδούνης (60′ Χιντ Ιμέρ), Βρίγκος, Ξαντινίδης, Μπογιατζίδης, Κρέκα.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ (Μ. Χαραλαμπίδης): Γκοβεντάρ, Ντόνας, Σερίφ Αλή, Σαββίδης, Καλογερόπουλος, Μαχμούτ Μ., Καρά Χασάν Τ., Χαραλαμπίδης, Κιοσέ, Σακαλή Χ., Αχμέτ Χασάν Λ. (30′ Βελή Ε.).

Σχετικά άρθρα