Α! ΕΠΣ: Ασπίδα Ξ. – ΑΠΟΞ 1-0 (εικόνες)

Η Ασπίδα ήταν καλύτερη στο παιχνίδι που έγινε στα Βαφέικα και πήρε δίκαια τους βαθμούς της νίκης με 1-0 συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις και φτάνοντας στους 7 βαθμούς. Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο είχε την κατοχή της μπάλας και τις περισσότερες ευκαιρίες βρίσκοντας και “χρυσό” γκολ με τον Νικολούδη. Σε άλλη μία στατική φάση ο στόπερ προωθήθηκε και με κεφαλιά ανάμεσα σε όμιλο αμυνομένων, έκανε το 1-0, σημειώνοντας το δεύτερο – συνεχόμενο – φετινό του γκολ μετά από εκείνο με τη Βιστωνίδα.

 

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο α’ μέρος με τον Σαββόγλου και διπλό δοκάρι στην επανάληψη με κεφαλιά του Μέμτσα σε μία φάση διαρκείας, ωστόσο με τον Δημήτρη Καρύδη στον πάγκο τους, συνεχίζουν να μαζεύουν βαθμούς έχοντας και τους 7 βαθμούς της στα τελευταία 4 παιχνίδια. Η ΑΠΟΞ που είχε αναγκαστική αλλαγή νωρίς στο παιχνίδι, προσπάθησε αλλά δεν έπιασε απόδοση όπως σε προηγούμενα παιχνίδια της παραμένοντας στους 4 βαθμούς.

 

Την επόμενη αγωνιστική η Ασπίδα υποδέχεται τον Απόλλωνα Ξάνθης, ενώ η ΑΠΟΞ φιλοξενεί τον Π. Μελά.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σεζέρ Φεράτογλου (Δανδανόπουλος – Καραλευθέρης).

 

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Δ. Καρύδης): Τριαντάφυλλος, Λίλλης, Ιορδανίδης, Νικολούδης, Νταμπανλής, Μακρίδης, Γεωργόπουλος, Ντουρμπάκου Αλ. (85′ Κατσούλης), Σαββόγλου (57′ Καμίλης), Παπακυριακού, Μέμτσας (89′ Κοτρώνης).

 

Α.ΠΟ.Ξ. (Λ. Πετρίδης): Σανικιώτης, Κουρής (10′ λ.τρ. Γραβάνης), Καραπανταζίδης (73′ Ξενίδης), Παπανίκας, Δουγανικιώτης, Πασχαλίδης (73′ Παπαϊωάννου), Καραγκιοζίδης (73′ Νικάκης), Τζιρίδης, Μαστανιάδης, Καραμπατζάκης (57′ Κοτσαγκιόζης), Σαρηγιαννίδης.

 

ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗ Sport

Σχετικά άρθρα