O Ασλανίδης του Άρη Πετεινού και ο Πολυτίδης της Ασπίδας Ξ. κλήθηκαν σε προπονήσεις στην Ακαδημία της ΑΕΚ

Δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε προπονήσεις της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

 

Από τις 10 έως τις 13 του Γενάρη στην Κ-15 της ΑΕΚ θα δοκιμαστεί ο τερματοφύλακας Γιάννης Πολυτίδης της Ακαδημίας της Ασπίδας Ξάνθης, ενώ ο Γιώργος Ασλανίδης θα βρεθεί στα Σπάτα από τις 18 έως τις 21 Δεκεμβρίου για να προπονηθεί με τμήμα υποδομής της ΑΕΚ.

 

Ο πρώτος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις Ακαδημίες της Ξάνθης και τα τελευταία δύο χρόνια δουλεύει σκληρά στην Ακαδημία της Ασπίδας. Μία ακαδημία που θυμίζουμε πως στα μέσα του Καλοκαιριού, “έστειλε” τον τ/φ Μάνο Μοσχίδη στη Λαμία, ομάδα SL1 και δείχνει ότι παράγει έργο σε μία απαιτητική θέση. Βέβαια ο Γιάννης που είναι γεννημένος στα τέλη του 2009, είχε και το παράδειγμα του πατέρα του, του Χριστόφορου που επί σειρά ετών ήταν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στην περιοχή μας και ενεργό μέλος της Διοίκησης του Κεραυνού στη προσπάθεια της ομάδας της Λευκόπετρας.

 

Ο δεύτερος, ο Γιώργος Ασλανίδης, έχει γεμάτη σεζόν μέχρι στιγμής με τον Άρη Πετεινού στο πρωτάθλημα της Γ! Εθνικής (13 συμμετοχές) πραγματοποιώντας όλο και καλύτερες εμφανίσεις στην απαιτητική χρονιά της ομάδας του. Ο Άρης τον συνεχάρη για την πρόοδό του και την μεγάλη ευκαιρία που κέρδισε με την εξέλιξή του, ελπίζοντας πως αυτή θα έχει και συνέχεια, ενώ θυμίζουμε πως στα μέσα του Οκτώβρη παρόμοιες προσκλήσεις αλλά για μικρότερα ηλικιακά τμήματα του Παναθηναϊκού είχαν οι Κοτζακελίνης Κωνσταντίνος, Καραμανάβης Αλέξανδρος και Καλυβιώτης Αντώνης.

Σχετικά άρθρα

social media