Ηρακλής Ζυγού – Κεραυνός Λευκ. 5-1 (pics)

Μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας με 22 βαθμούς είναι – και πάλι – από το απόγευμα του Σαββάτου ο Ηρακλής Ν. Ζυγού. Με το 5-1 επί του Κεραυνού εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία στο γήπεδο της Φελώνης και αποσπάστηκε κατά δύο βαθμούς από τον Ορφέα, παίρνοντας “διαζύγιο” κορυφής. Τεράστιο πλέον, το ενδιαφέρον στο ντέρμπι κορυφής με το ξεκίνημα του 2024 και τον Ορφέα να υποδέχεται τον Ηρακλή στην εξ αναβολής αγωνιστική που θα γίνει στις 7/1.

 

Για δεύτερη – μόλις – φορά έπαιξε αγώνα τον Δεκέμβρη ο Ηρακλής Ζυγού καθώς είχε προηγηθεί το 1-1 στις αρχές του μήνα με την Αναγέννηση στην πρώτη του βαθμολογική απώλεια, ενώ ακολούθησε το 0-3 στη Χρύσα χωρίς… ιδρώτα. Το απόγευμα του Σαββάτου φιλοξένησε τον Κεραυνό έχοντας αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή του καθώς πέρα από τους τιμωρημένους λόγω καρτών, εξαιτίας των ημερών των εορτών απουσίαζαν παίκτες του, κάτι που είδαμε και σε άλλες ομάδες βέβαια. Αυτό δεν επηρέασε την αγωνιστική του κατάσταση και έφτασε στο μεγάλο σκορ επί του Κεραυνού Λευκόπετρας.

 

Η ομάδα της Λευκόπετρας πήγε στο γήπεδο με αρκετές απουσίες… τέσσερις “κολλητές” ήττες και γνώρισε την πέμπτη. Όμως θα πάει διαφορετική ψυχολογία στις γιορτές, αφού τις προηγούμενες μέρες υπήρξε η αλλαγή σκυτάλης στην διοίκησή της με τον Χριστόφορο Πολυτίδη να δίνει την σκυτάλη στον πιο νέο αλλά “ορεξάτο” Παναγιώτη Μαύρο.

 

Αναφορικά με την αναμέτρηση μέσα σε ένα τρίλεπτο στο α’ μέρος παρά το γεγονός ότι ο Κεραυνός είχε δύο τετ α τετ με τον Μερτ και τον Γκοβεντάρ (που αγωνίστηκε σε άλλη θέση) οι νικητές έβαλαν τις βάσεις για την επιτυχία καθώς στο 19′ ο Στέλιος Κωφίδης μετά από φάση διαρκείας έκανε το 1-0 και στο 22′ ο Ισκελής συνδυάστηκε με τον σκόρερ του πρώτου γκολ και μετά το μεταξύ τους “ένα – δύο” σκόραρε. Για μια ομάδα που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι έχοντας και δοκάρι με τον Γ. Μπογιατζόπουλο στο 10′. Στο 28′ ο τελευταίος μετά από ωραία ατομική προσπάθεια από δεξιά και κατά μέτωπο επίθεση, ο Γ. Μπογιατζόπουλος με όμορφο “γεμάτο” σουτ έκανε το 3-0. Ο Κεραυνός κατάφερε να σκοράρει πριν λήξει το ημίχρονο με το σουτ του Μάνου Χαραλαμπίδη με το 3-1 να σφραγίζει το α’ μέρος. Στην επανάληψη στο 60′ με σουτ του Στέλιου Κωφίδη έγινε το 4-1 και στο 80ό λεπτό με πλασέ ο Ισκελής έκανε το τελικό 5-1.

 

Οι δύο τοπ σκόρερ του αγώνα Γιώργος Μπογιατζόπουλος και Γιάννης Ισκελής έφτασαν τα 3 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ αυτό ήταν το 2ο γκολ του Γ. Μπογιατζόπουλου, ενώ από πλευράς Κεραυνού αυτό ήταν το 2ο γκολ του Μάνου Χαραλαμπίδη ξεφεύγοντας από τον όμιλο των άλλων έξι παικτών της ομάδας του που έχουν από ένα γκολ.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης (Χρυσέλης Γ. – Παπαδόπουλος Δ.).

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ (Άγγελος Χασιώτης): Κουρτίδης Φ., Κουρτίδης Χ., Ιγνατιάδης, Ψαρόπουλος (58′ Τενεκές), Μπαλάσης (46′ Καρβουνίδης), Μπογιατζόπουλος Α. (68′ Φάκας), Δρόσος Ε., Καπζά Ε. (46′ Κωνσταντινίδης Δ.), Ισκελής, Μπογιατζόπουλος Γ., Κωφίδης Στ. (82′ Φεϊμή Καάν – 1η συμμετοχή στην Α! ΕΠΣ)

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ (Μάνος Χαραλαμπίδης): Τσακουρίδης, Γκοβεντάρ (60′ Βελή Ε.), Καρά Χασάν, Σαββίδης, Μαλκότς Σ., Μαχμούτ Μ., Κιοσέ Μ., Μιχαηλίδης, Δουρμούς Μ. (46′ Σερήφ Αλή), Χαραλαμπίδης, Δεμήρ Αλή.

 

 

 

ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗ Sport

 

Σχετικά άρθρα