Γ! ΕΘΝΙΚΗ: Δόξα Δράμας – Άρης Αβάτου 2-0

Από το 3ο μόλις λεπτό, ο Άρης Αβάτου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο παιχνίδι της Δράμας γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 2-0. Η ξανθιώτικη ομάδα δεν έπιασε τα γνωστά στάνταρ της απόδοσής της με τους γηπεδούχους να σημειώνουν και δεύτερο γκολ ολοκληρώνοντας τον αιφνιδιασμό και βάζοντας σε θέση κυνηγού τους φιλοξενούμενους. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή προσπάθησαν κι έβγαλαν αντίδραση μετά τα δύο γκολ, είχαν δοκάρι με τον Σαμπανίδη (κεφαλιά) στιγμές με τους Αραμπατζή (31′) και Θεολόγου (37′) αλλά και νέα κεφαλιά με τον Κουτσούμπα για να ξαναμπούν στο παιχνίδι πριν λήξει το ημίχρονο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

 

Μία κεφαλιά του Κυριακίδη (52′) και μία καλή στιγμή με τον Κοντογιαννίδη στο β’ μέρος για τον Άρη (58′) ήταν τα αξιοσημείωτα στο β’ μέρος με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν κοντά στο γκολ με τους Τενεκέ (κεφαλιά) και Θεοδωρόπουλο προς την λήξη, σε ένα χρονικό σημείο που η Δόξα είχε το μυαλό της στην άμυνα παίζοντας με 10 παίκτες από το 73′ λόγω αποβολής του Ευθυμιάδη για σκληρό φάουλ στον Σαμπανίδη.

 

Μετά το τέλος του αγώνα πάντως, δέχθηκε 2η κίτρινη (κόκκινη) και ο Τσάπαρης, κάτι που σημαίνει ότι θα εκτίσει την ποινή του στον προημιτελικό αγώνα κυπέλλου με τον Ορφέα Ξάνθης την επόμενη Τετάρτη (14:30) και θα είναι στη διάθεσή του προπονητή του για την επόμενη πολύ δύσκολη αναμέτρηση με τον Νέστο Χρυσούπολης.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στ. Δημητριάδης  (Χρυσαΐδης – Κώστογλου) ΕΠΣ Χαλκιδικής

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ι. Στολτίδης): Μπεζυρτζής, Ευθυμιάδης, Χατζηκούρτης (63′ Οικονομίδης), Θεοδοσιάδης, Παπαϊωάννου, Περσίδης, Πιτσόλης (63′ Ρούτσης), Μπλιός, Κυριακίδης (76′ Ιορδανίδης), Χατζηδημητρίου, Μπρατσιάνη (76′ Καραγκεβρούδης)

 

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κ. Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Λεωντσάκος (46′ Τενεκές), Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Ψεμματάς, Τσάπαρης (76′ Κουτσός), Σαμπανίδης, Καραμανίδης (46′ Χασάν Ογλού), Αραμπατζής, Αναγνωστόπουλος (46′ Κοντογιαννίδης), Θεολόγου (67′ Θεοδωρόπουλος).

Σχετικά άρθρα