Α! ΕΠΣ: Π. Μελάς – ΑΟ Βιστωνίδας 2-0 (εικόνες)

Ο Π. Μελάς Κουτσού πήρε τη νίκη της αγωνιστικής με 2-0 στο γήπεδό του επί του ΑΟ Βιστωνίδας που γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι και μπήκαν καλύτερα στις απαιτήσεις του αγώνα και γενικά δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους. Σκόραραν με το ίδιο μοτίβο, με δύο σχετικά γρήγορα γκολ στα δύο ημίχρονα, βάζοντας τις βάσεις για την επιτυχία που ήταν η 4η στη σειρά και μάλιστα χωρίς να δεχθούν γκολ. Έτσι, ανέβηκαν στους 16 βαθμούς και βρίσκονται σε απόσταση μιας νίκης από Ορφέα και Ηρακλή.

 

Στο 12′ ο Νίκος Σεβδίλης με κεφαλιά έκανε το 1-0 με το 3ο φετινό του γκολ, πιάνοντας στην πρώτη θέση των σκόρερ της ομάδας του τον Θώμογλου, ενώ στο 2-0 έγινε στο 53′ με το σουτ του Βασίλη Σιδηρά που σκόραρε για πρώτη φορά φέτος. Η συνολική προσπάθεια της Βιστωνίδας που όταν είχε την κατοχή της μπάλας δυσκολευόταν να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία, επιστεγάστηκε με την χαμένη ευκαιρία του Ιορδάνη Κιολεΐδη όταν το σκορ ήταν 2-0 και μαζί της χάθηκε και η ευκαιρία για να ξαναμπούν στο παιχνίδι διεκδικώντας κάτι καλύτερο.

 

Την επόμενη αγωνιστική ο Π. Μελάς έχει εκτός έδρας αγώνα με την ΑΠΟΞ και ο ΑΟ Βιστωνίδας συνεχίζει με… ντέρμπι καθώς υποδέχεται τον Ορφέα, έχοντας στο μυαλό του και τη “ρεβάνς” από τον αποκλεισμό στο κύπελλο.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης (Χρυσέλης – Οτουζμπίρ).

 

Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ (Χ. Σαμαράς): Λαπαδώνης, Σαμαράς, Σεβδίλης Ν., Τυριάκης (84′ Θώμογλου), Στεπανιάν (84′ Σεβαστάκης), Δεληωρίδης, Τεφήκογλου, Κοψαλίδης, Μουστάκης, Μίλκογλου (79′ Αβερόπουλος), Σιδηράς (66′ Μπιζάνης).

 

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ (Γ. Δημητριάδης): Χατζής, Τολμίδης (57′ Αγγελίδης Π.), Τζεβελέκης Ζ., Κεσκινίδης, Δεμένικος, Αγγελίδης Σ. (57′ Τσεπνόγλου), Κιολεΐδης (79′ Παπαηλιάκης), Τζεβελέκης Φ., Γκιορτζίνης, Μετεντζίδης (75′ Τσολακίδης), Μπουτζικούδης (75′ Θωμαΐδης).

Σχετικά άρθρα