Ελπίδα Γενισέας – Αναγέννηση Θαλασσιάς 0-0 (pics)

Πρώτος εντός έδρας βαθμός για την Ελπίδα Γενισέας στο φετινό πρωτάθλημα ήταν αυτός που πήρε από το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Αναγέννηση στα – μόλις – τρία παιχνίδια που έχει δώσει στις πρώτες 8 αγωνιστικές ημέρες.

 

Οι γηπεδούχοι που είχαν στην άκρη του πάγκου τους μόνο τον Ασήμ Χατζητερζόγλου, καθώς είχε ίωση ο Κώστας Τερζανίδης, “ξεκόλλησαν” από τους 4 βαθμούς που είχαν από τις 21/10 και το 3-3 με την ΑΠΟΞ, αν και θα περίμεναν ότι θα πάρουν το τρίποντο απέναντι σε μία Αναγέννηση μαχητική αλλά και νεανική σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

 

Οι φιλοξενούμενοι παρά την συνολική τους προσπάθεια, μπορεί να έμειναν χωρίς νίκη σ’ αυτό το πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος ωστόσο είναι θέμα χρόνου αν συνεχίσουν να προσπαθούν να φτάσουν σ’ αυτή. Φέτος άλλωστε έχει “μπολιάσει” με αρκετό “νέο αίμα” το ρόστερ της για μία ομάδα που αποτελεί διαχρονική αξία στην κατηγορία.

 

Το 0-0 στη Γενισέα δεν άλλαξε παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος, με στιγμές για γκολ με τους Τουργαΐδη, Κούπα και Κοτζακελίνη. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην επανάληψη και στο διάστημα αυτό είχαν δύο τετ α τετ με πρωταγωνιστή τον Κίρατζη που είχε περάσει σαν αλλαγή στο ημίχρονο, ενώ η Αναγέννηση είχε άλλη μία ευκαιρία με τον Λιαπάκη χωρίς τελικά να έχουμε νικητή.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Εμίνογλου (Παπαδόπουλος Β. – Ξυδιάς).

 

ΕΛΠΙΔΑ ΓΕΝΙΣΕΑΣ (Α. Χατζητερζόγλου – Κ. Τερζανίδης): Ζαρζακόπουλος, Λεσκόφτσης, Πορφυράκης, Μελισσόπουλος, Μποΐτσης, Μπουνταγκίδης (65′ Ραήφ), Γκασιμπαγιαζίδης, Αρβανιτίδης, Κομαχίδης (60′ Ευθυμιάδης Γ.), Τσετινές, Παπαστεφάνου (46′ Κίρατζη Εγκέ).

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Τ. Κουτρουλός): Πανίδης, Μπίκος, Σταύρου, Φεταχίδης, Ιωαννίδης, Μπουμπούκης (60′ Ξενιτίδης), Καδή, Κούπας, Λιαπάκης Ρ. (75′ Καραβασιλειάδης 85′ Λιαπάκης Δ.), Τουργαΐδης Ε. (46′ Κοτζακελίνης Δ.), Κοτζακελίνης Α.

 

 

 

ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗ Sport

Σχετικά άρθρα