Α! ΕΠΣ: Το πρόγραμμα του Σαββάτου – Ο Τσοπουλίδης στο Κουτσό

Επικίνδυνες… ισορροπίες έχουν δημιουργηθεί στο πρωτάθλημα της Α! ΕΠΣ Ξάνθης εκεί όπου τρεις ομάδες είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής αναμένεται να προσφέρουν συγκινήσεις στους φιλάθλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με τον Ορφέα Ξάνθης να υποδέχεται στο γήπεδο του ΑΟΞ τον Κεραυνό Λευκόπετρας έχοντας τέσσερις σερί νίκες, στις οποίες δέχθηκε το τελευταίο του γκολ στη Νεάπολη από τον Απόλλωνα στις 21/10! Στο γήπεδο της Χρύσας δοκιμάζεται ο Ηρακλής Ν. Ζυγού που θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία με την Αναγέννηση Θαλασσιάς, απέναντι στον Ατρόμητο που στα τελευταία τρία παιχνίδια με Π. Μελά, ΑΟΞ για το κύπελλο και Ορφέα για το πρωτάθλημα δέχθηκε 18 γκολ, ενώ στα προηγούμενα τέσσερα είχε δεχθεί μόλις 3.

 

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι, βάσει και βαθμολογικής θέσης των αντιπάλων αναμένεται να γίνει στο γήπεδο του Κουτσού εκεί όπου ο Π. Μελά θα υποδεχθεί τον ΑΟ Βιστωνίδας. Στους 3 βαθμούς είναι η διαφορά τους με τις ομάδες να πηγαίνουν με καλή φόρμα στο παιχνίδι αφού οι γηπεδούχοι έχουν τρεις σερί “καθαρές” νίκες (με μηδέν παθητικό) στο πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την αρχή του πρωταθλήματος έχουν μοναδική απώλεια τους δύο βαθμούς από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα. Την αναμέτρηση αυτή ορίστηκε να διευθύνει ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης.

 

Δυνατό παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στο γήπεδο της Νεάπολης εκεί όπου ο ανεβασμένος τελευταία Απόλλωνας (ανέβηκε 6ος) υποδέχεται την Ελπίδα Γενισέας. Οι γηπεδούχοι μεσοβδόμαδα έχασαν και δυνάμεις στον προημιτελικό κυπέλλου με τον Κώστα Τερζανίδη να θέλει να ξεκινήσει την πορεία του στον πάγκο της νέας του ομάδας με θετικό αποτέλεσμα.

 

Στη Θαλασσιά η Αναγέννηση μετά τον βαθμό – και – ψυχολογίας απέναντι στον Ηρακλή, θα μονομαχήσει με τον Φίλιππο που θα πάει στο παιχνίδι για τους βαθμούς θέλοντας να “κολλήσει” αποτέλεσμα στη νίκη με 2-1 επί της Ελπίδας την περασμένη αγωνιστική.

 

Τέλος, η Ασπίδα φιλοξενεί την ΑΠΟΞ με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν να προσθέσουν κι άλλους βαθμούς στους 4 που έχουν μέχρι στιγμής.

 

Στη μάχη των σκόρερς, προηγούνται οι Ξαντινίδης (Ορφέας) και Γκιορτζίνης (ΑΟΒ) με 7 γκολ, ενώ ακολουθεί ο Ορφανίδης με 6 (θα χάσει κι άλλους αγώνες στη συνέχεια λόγω της τιμωρίας του) και οι 5 Κρέκα (Ορφέας) και Μαρκοσιάν Χρ. (Απόλλων).

 

9η Αγωνιστική
Σάββατο 15:00

 

Γήπ.: Νεάπολης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ – ΕΛΠΙΔΑ ΓΕΝΙΣΕΑΣ
Δ.: Παπαδόπουλος Χ. (Παπαδόπουλος Β. – Παπαδόπουλος Δ.)

 

Γήπ.: ΕΠΣ Ξάνθης
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ – Α.ΠΟ.Ξ.
Δ.: Φεράτογλου (Δανδανόπουλος – Καραλευθέρης)

 

Γήπ.: Θαλασσιάς
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ
Δ.: Γιαπουτζής (Κοτινούδης – Ταρινιδης)

 

Γήπ.: Κουτσού
Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ – ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ
Δ.: Τσοπουλίδης (Χρυσέλης – Οτουζμπίρ)

 

Γήπ.: Χρύσας, «Κ. Μπένη»
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΡΥΣΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ
Δ.: Εμίνογλου (Βαμβακίδης – Γκώγος)

 

Γήπ.: ΑΟΞ
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ
Δ.: Ουζουνίδης (Εμίν Κεχαγιά – Πασχαλίδης)

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

#

Α! ΕΠΣ

Β

+

1

Ορφέας Ξάνθης

16

21

2

 2

ΑΟ Βιστωνίδας

16

17

3

 3

Ηρακλής Ζυγού

16

14

3

 4

Π. Μελάς

13

13

2

 5

Φίλιππος Δρ.

10

6

7

 6

Απόλλων Ξ.

6

6

9

 7

Κεραυνός Λευκ.

6

8

15

 8

Ελπίδα Γενισέας

4

8

13

 9

Α.ΠΟ.Ξ.

4

7

14

10

Ασπίδα Ξ.

4

7

17

11

Ατρόμητος Χρ.

3

2

14

12

Αναγέννηση Θ.

2

3

13

Σχετικά άρθρα