Γ! ΕΘΝΙΚΗ: Ορέστης Ορ. – Άρης Αβάτου 3-2

Ο Άρης Αβάτου με ήττα ολοκλήρωσε μια δύσκολη εβδομάδα με δύο ταξίδια από την μία άκρη του ομίλου στην άλλη, Μία εβδομάδα μετά το 0-0 με τον ΑΟ Χανιώτη το απόγευμα της Κυριακής δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς στην Ορεστιάδα παίζοντας με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του. Ο τοπικός Ορέστης παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ έκανε την ανατροπή στο β’ μέρος φτάνοντας στον στόχο του. Στο 10′ ο Καραμανίδης έκανε το 0-1 για τον Άρη, όμως στο 47′ ο Λαζαρίδης, στο 65′ ο Σταματόπουλος και στο 75′ ο Πασχαλίδης έβαλαν σε θέση οδηγού για τα καλά την ομάδα του Ουσταμπασίδη, με τον Τσάπαρη να κάνει το 3-2 λίγο πριν το τέλος.

 

Για τον Άρη το επόμενο παιχνίδι είναι σημαντικό καθώς υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης και φυσικά στοχεύει στην επιστροφή στις νίκες μετά την 6η αγωνιστική και τη νίκη επί του Πετεινού στο τοπικό ντέρμπι. Έκτοτε έχει την ήττα με 3-0 στο Παραλίμνιο, τα δύο 0-0 με Νίκη Ευκαρπίας και ΑΟ Χανιώτη και το 3-2 από τον Ορέστη “μένοντας” στους 13 βαθμούς.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σ. Παναγιωτίδης (Σοφτάς – Σιώνη) της ΕΠΣ Θράκης.

 

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ουσταμπασίδης): Λιάνας, Πεταλωτής (68′ Λογαράς), Τσιεγγελίδης, Λαζαρίδης, Ανδρεάδης (75′ Τηλέγραφος), Πασχαλίδης (75′ Αντωνόπουλος),  Σταματόπουλος, Οτέμπερης (25′ Σπυρόπουλος), Μαδενης, Γκιντίδης, Μιγιέγκα (68′ Θέμελης).

 

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Χασάνογλου, Λεωτσάκος, Βασιλάκης (46′ Αναγνωστόπουλος), Κουτσός (65′ Τσάπαρης), Θεοδωρόπουλος (65′ Σαμπανίδης), Καραμανίδης, Παπαχρήστου, Αραμπατζής (65′ Γεωργίου), Πεντεζίδης, Θεολόγου.

Σχετικά άρθρα

social media