Γ! ΕΘΝΙΚΗ: Άρης Πετεινού – Νίκη Ευκαρπίας 1-2 (εικόνες)

Τον απόλυτο αιφνιδιασμό στον δύσκολο και βρεγμένο αγωνιστικό χώρο του Πετεινού, δέχθηκε ο Άρης από τη Νίκη. Η ομάδα του Γιάννη Καμπουρίδη έχοντας αέρα από το αήττητο σερί των 5 αγώνων εκμεταλλεύτηκε την… ρέντα του Μποζίδη που ήρθε με καρέ απο το παιχνίδι με τον Αετό σκοράροντας στο 5′ με ένα σουτ που άλλαξε πορεία από κεφάλι αμυνόμενου. Στο 12′ ο Γουνόπουλος με νέο σουτ έκανε το 0-2 για την ομάδα της Ευκαρπίας και από εκεί και μετά ο Άρης άρχισε να μπαίνει στις απαιτήσεις του αγώνα. Στο 25′ είχε την κεφαλιά του Τυριάκη που έβγαλε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας και στην εκτέλεσή του η νέα κεφαλιά πέρασε άουτ. Στο 31′ ο Κοτσάκης μπλόκαρε το συρτό σουτ των φιλοξενούμενων και στο 32′ κέρδισε πέναλτι ο Χριστοφορίδης που το μετέτρεψε σε γκολ ένα λεπτό αργότερα ο Μελισσόπουλος για το 1-2.

Στο β’ μέρος στο 52′ αποβλήθηκε από τον πάγκο ο προπονητής Ανέστης Νεοφυτίδης σε μια ιδιαίτερα αυστηρή απόφαση. Στη συνέχεια ο Κοτσάκης χρειάστηκε να επέμβει σε τρις περιπτώσεις σε ένα β’ μέρος που ο Άρης ήθελε αλλά δεν κατάφερε να φτάσει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Απείλησε με δύο κεφαλιές, του Χριστοφορίδη και του Αλή που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Σιούμπαρας (Μποΐτσιος – Χατζηνάκος) ΕΠΣ Δράμας.

 

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης (61′ Σιδηρόπουλος), Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης (78′ Αλή), Παυλίδης, Χριστοφορίδης, Εφέντη, Μελισσόπουλος (90′ Στριγκωνης), Τυριάκης, Γιαννακός (46′ Τσέκος), Καλαϊτζόπουλος (60′ Δασκαλάκης).

 

 

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ (Καμπουρίδης): Σοϊλεμέζογλου, Ανδρεάκος, Δεληζάνος, Καραγιαννίδης, Θεοδωρίδης, Ιβανίδης, Μάρτος (67′ Ιγνατίου), Γουνόπουλος, Πανυτσίδης (86′ Μπαλαμπανίδης), Μποζίδης (90′ Σουλιδης), Ξανθόπουλος.

 

Σχετικά άρθρα

social media