Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Πετεινού 2-0

Πιο έμπειρος ο Απόλλωνας Παραλιμνίου πήρε τους βαθμούς της νίκης επί του Άρη Πετεινού στο παιχνίδι της Κυριακής (19/11) με 2-0. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25′ με το σουτ του Ελέζι και στη συνέχεια πρώτα ο Μελισσόπουλος είχε καλή στιγμή στο άστοχο ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε στο τετ α τετ, ακολούθησε το σουτ του Παυλίδη πάνω στον πεσμένο Γκαϊδατζάκη και η κεφαλιά του Χριστοφορίδη που απέκρουσε αμυνόμενος πάνω στη γραμμή στις καλές ευκαιρίες του Άρη για να ισοφαρίσει. Στο 45′ ο Τσομαχασβίλι με σουτ όμως έκανε το 2-0 με τους γηπεδούχους να αξιοποιούν αυτήν την καλή στιγμή τους και να βάζουν τα πολύ δύσκολα στην ομάδα του Ανέστη Νεοφυτίδη για τη συνέχεια.

 

Ο Άρης δεν παράτησε το παιχνίδι, έψαξε τρόπους για να ξαναμπεί στο παιχνίδι μένοντας μακριά όμως από κλασικές ευκαιρίες και στο 70′ ο Απόλλωνας κέρδισε πέναλτι με τον Καριοφύλλη. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Κατσαμάγκας με τον Κοτσάκη να αποκρούει το πέναλτι. Σε ένα τελευταίο 20λεπτο πάντως που οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα άστοχο σουτ με τον Χριστοφορίδη, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες αφού στο 82′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Κυριαλάνης.

 

Έτσι, ο Άρης έμεινε στους 8 βαθμούς μετά την 7η φετινή του ήττα και απέχει 6 πόντους από τους 14 στους οποίους αυτή τη στιγμή βρίσκονται οι Άρης Αβάτου, Ποσειδώνας Ν. Μηχανιώνας και Νίκη Ευκαρπίας. Η τελευταία έρχεται στον Πετεινό την ερχόμενη Κυριακή με καλή ψυχολογία μετά το επιβλητικό 7-0 επί του Αετού, σε έναν νέο “τελικό” για την Ξανθιώτικη ομάδα.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Χορόζογλου (Παστιάδης – Παυλίδης) της ΕΠΣ Δράμας.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Γκιόκας): Γκαϊδατζάκης, Κιουτσεκτσίδης, Τσομαχασβίλι, Κυριαλάνης, Γκούμας, Τσιμίκας, Πέτρου (74′ Ταράσης), Καλουπτσής (46′ Καριοφύλλης), Γιαννόπουλος (74′ Τσιάτρης), Κατσαμάγκας (84′ Ζαβέρδας), Ελέζι.

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Δασκαλάκης (74′ Αλή), Παπαδόπουλος (58′ Σιδηρόπουλος), Σαρηγιαννίδης (87′ Αμανατίδης), Παυλίδης, Χριστοφορίδης, Εφέντη, Μελισσόπουλος (58′ Ασλανίδης), Τυριάκης, Καλαϊτζόπουλος, Γιαννακός (74′ Τσέκος).

Σχετικά άρθρα

social media