Άρης Αβάτου – ΠΑΟΚ Κρηστώνης 1-1 (pics)

Έπαιξε με την φωτιά και “έκαψε” δύο πολύτιμους βαθμούς ο Άρης Αβάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Τσαπάρη στο α’ μέρος, δεν μετέτρεψαν σε άλλο γκολ τις καλές τους στιγμές και στην τελευταία φάση δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Ρωμανίδη, χωρίς νωρίτερα να πιέσουν ιδιαίτερα. Έτσι, ο Άρης πριν τη δύσκολη συνέχειά του έχει 14 βαθμούς μετά την 5η φετινή του ήττα ενώ ο ΠΑΟΚ πήρε βαθμό ψυχολογίας για την συνέχεια έχοντας πλέον 8.

 

Θα μπορούσε να κάνει το έργο του πιο εύκολο από το πρώτο ημίχρονο ο Άρης Αβάτου όμως στο πρώτο λεπτό ο Αναγνωστόπουλος καθυστέρησε μέσα στην περιοχή χάνοντας την στιγμή για να ανοίξει το σκορ. Σε ένα πρώτο 45λεπτο ενός αγώνα που δεν είχε πολλές ευκαιρίες με τους φιλοξενούμενους να απειλούν με ένα σουτ που σταμάτησε με διπλή προσπάθεια ο Νταφόπουλος και την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή να ανοίγει το σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσαπάρη που το κέρδισε ο Σαμπανίδης από τον τερματοφύλακα. Στο 31′ έγινε το 1-0 και λίγο αργότερα διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι και για πέναλτι σε παρόμοια φάση σύγκρουσης αυτή τη φορά, μεταξύ του επιθετικού και του τερματοφύλακα που όμως δόθηκε επιθετικό φάουλ.

 

Στο β’ μέρος οι Αραμπατζής (50′), Σαμπανίδης (51′) και Αναγνωστόπουλος στο 53′ είχαν χαρακτηριστικές στιγμές για γκολ, όμως στο 93′ το πλασέ του Ρωμανίδη έγραψε το τελικό 1-1.

 

 

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Α. Κωστούλας (Άρτας) με βοηθούς τον κ. Κατσαντουρας (Έβρου) και βοηθό την κα. Σιώνη (Θράκης).

 

 

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Χασάνογλου, Λεωντσάκος, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Ψεμματάς, Τσαπάρης, Σαμπανίδης, Αραμπατζής (60′ Θεοδωρόπουλος), Αναγνωστόπουλος, Θεολόγου (60′ Παπαχρήστου).

 

 

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ (Παμπορίδης): Σακαλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Κυριακίδης Ι. (84′ Παπαδόπουλος), Ευθυμιάδης, Χατζηασλανίδης, Αγαθαγγελίδης, Τριφηνόπουλος (58′ Ρωμανίδης), Αϊβάζης, Παυλίδης (58′ Παβλόφ), Χατζηλιάδης, Μουρατίδης (79′ Τριανταφυλλίδης).

 

Σχετικά άρθρα

social media