National League 1: Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής

Μετά τις πολύτιμες εμπειρίες του από το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας και την πρώτη πρόκριση στην Β! Φάση στην ιστορία του, ο Λεύκιππος Ξάνθης ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα με «μεγάλο» διπλό απέναντι σε μία ομάδα που στα… χαρτιά είναι από τα φαβορί του 3ου Ομίλου της National League 1.

Το συγκρότημα του Γιώργου Ζαφειρούδη στο παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου για την πρεμιέρα τα πήγε περίφημα, βγάζοντας αντίδραση στο 3ο δεκάλεπτο και έφυγε τελικά με το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα ξεκινώντας ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Νέα πρόκληση, είναι το παιχνίδι που έρχεται το Σάββατο στο «Φ. ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ» με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται με καλή ψυχολογία στην Ξάνθη καθώς επικράτησαν επί του Πανσερραϊκού στην έδρα τους στην 1η αγωνιστική.

Ο Λεύκιππος όμως έχει δυνατό ρόστερ, προπονητή έμπειρο όσο λίγοι στην κατηγορία και σαφέστατα είναι στο χέρι του να πετύχει το 2Χ2.

Παράλληλα ο φίλαθλος μπασκετικός – κι όχι μόνο – κόσμος της Ξάνθης θα έχει την ευκαιρία να στηρίξει την ομάδα στην εντός έδρας πρεμιέρα της για το πρωτάθλημα.

 

 

3ος Όμιλος (2η αγωνιστική)

Σάββατο 14/10, 17:00

 

Γήπ.: Κοιλάδας
Πανσερραϊκός – Γέφυρα
Δ. Παπαγερίδης – Παπαγεωργίου – Χατζηχαρίσης (Δραγκίογλου)

 

Γήπ.: Φ. Αμοιρίδης
Λεύκιππος Ξάνθης – Φίλιππος Βέροιας
Δ.: Σελεβός – Βασιλόπουλος – Κώνης (Σαλικίδης)

 

Γήπ.: Μακεδονικού
Μακεδονικός – Μαχητές Πεύκων
Δ.: Μπακάλης – Κωνσταντινέλης – Μιχέλης (Μοσχοτόγλου)

 

Γήπ.: Μ. Τσικινας
ΧΑΝΘ – Καβάλα
Δ.: Παζώλης – Γεωργούλης – Νέδογλου (Παπαδόπουλος Ν.)

 

Γήπ.: 11ο Δημοτικό
ΔΕΚΑ – ΓΑΣ Κομοτηνής
Δ.: Μαραμής – Γιαννούλης – Τοπαλίδης (Γεωργικόπουλος)

Σχετικά άρθρα