Στο Παρανέστι για αγώνα υπεραποστάσεων ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακού Π. Αγγελόπουλος – Παρέα με τον Σάκη Δασκαλόπουλο

Στην μαγική Ροδόπη ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Π. Αγγελόπουλος όπου συμμετείχε στους αγώνες που διεξάγονται στο Παρανέστι. Μαζί του ακόμα μια φορά ο Ξανθιώτης δρομέας Σάκης Δασκαλόπουλος ο οποίος τα τελευταία χρόνια τρέχει μαζί του καθώς από ότι φαίνεται έχουν “δέσει” σαν δρομικό δίδυμο.

Ο κ. Αγγελόπουλος παρόλες τις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού όπου την συνοδεύει σε όλους τους αγώνες, δε χάνει όποια ευκαιρία του παρουσιάζεται για να συμμετάσχει σε αγώνες ultra βουνού και ασφάλτου.

Μεγάλη τιμή για την περιοχή μας καθώς ο κ. Αγγελόπουλος εκτός από την έντονη δραστηριότητα του στον αθλητισμό δίνει μεγάλη βαρύτητα σε κοινωνικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας. Προσφάτως δώρισε στους πληγέντες της Θεσσαλίας το ποσό του 1.000.000 € ώστε να απαλύνει όσο είναι δυνατόν τα προβλήματα των πληγέντων.

Για την ιστορία ο κ. Αγγελόπουλος μαζί με τον δικό μας Σάκη Δασκαλόπουλο συμμετείχαν στην απόσταση των 110 χλμ. και παρά τις δυσκολίες του αγώνα ο κ. Αγγελόπουλος δε χάλασε κανένα χατίρι σε όσους θέλαν να φωτογραφηθούν μαζί του πριν ή και κατά τη διάρκεια του αγώνα, δείχνοντας το ποσό απλός άνθρωπος είναι.

 

Σχετικά άρθρα

social media