Με αισιοδοξία και νέους παίκτες η πρώτη του Λεύκιππου (pics)

Με αισιοδοξία και νέα πρόσωπα πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη προπόνηση του Λεύκιππου ενόψει της νέας σεζόν. Η Ξανθιώτικη ομάδα που θα εκπροσωπήσει την περιοχή μας στο πρωτάθλημα της National League 1 (εδώ το πρόγραμμα) για μία ακόμη χρονιά.

Αυτή τη φορά με νέο προπονητή τον Γιώργο Ζαφειρούδη που επέστρεψε στην Ξάνθη μετά την εποχή της BF και σε… γνώριμα λημέρια από το 2004. Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας το παρών έδωσαν μέλη της Διοίκησης καθώς επίσης και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του Λεύκιππου Δημήτρης Βατός.

Με νέους παίκτες τους Κουρτίδη Απόστολο (point guard), Γιακούλα Χρήστο (forward), Μητρόπουλο Φίλιππο, Διαμαντής Δημήτρης (shooting guard) και το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό “μπαμ” Καλαμπάκα Δημήτρη (forward) “χτίζεται” η Ξανθιώτικη ομάδα που παράλληλα ανανέωσε τη συνεργασία της με τους ταλαντούχους Μπουτσακτσή Αλή, Παλλάκη Γιώργο, Κατσαμούρη Σωτήρη και Μακαρατζή Παναγιώτη από τους οποίους επίσης περιμένει πολλά πράγματα.

Σε ρυθμό προπονήσεων κινείται λοιπόν ο Λεύκιππος με τον Νίκο Ρετζέπη να αναλαμβάνει τις ασκήσεις εκγύμνασης και τον Γιώργο Ζαφειρούδη να βάζει κατευθείαν μπάλα και ασκήσεις στους παίκτες του, στο πολύ ζεστό απόγευμα της Δευτέρας.

Σχετικά άρθρα