Ο Μελιόπουλος επιστρέφει στο ποδόσφαιρο!

Ο Μελιόπουλος σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και με την ευκαιρία αυτή θα αγωνιστεί με τη Θύελλα Κατσικά στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.

Γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου 2000 στη Βεργίνα Ημαθίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από μικρός στον ΠΑΟΚ Κολούρας Ημαθίας για να μεταγραφεί το 2015 στην Ξάνθη αγωνιζόμενος αρχικά στις ομάδες νέων. Ήταν τότε που ο Χρήστος Πανόπουλος είχε φοβερό σκάουτιγνκ και ανακάλυπτε ταλέντα της Βόρειας Ελλάδας. Τον Ιούλιο του 2017 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ξάνθη, κάνοντας ντεμπούτο στη Σούπερ Λιγκ σε ηλικία 17 ετών στον νικηφόρο αγώνα με σκορ 3-1 επί του Παναιτωλικού.

Τον Ιανουάριο του 2019 παραχωρήθηκε με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Έμεινε για έξι μήνες δανεικός στην Ξάνθη και το καλοκαίρι του 2019 μετακόμισε στην Τούμπα όπου υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Δικέφαλο χωρίς επίσημη συμμετοχή. Μέχρι το 2019 το transfermarkt του έδινε μεταγραφική αξία 600.000 ευρώ!

Αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες (Κ16, Κ17, Κ18, Κ19, Κ20, Κ21), ενώ με τη φανέλα της Ξάνθης έχει 7 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα Νέων Κ19, 28 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ και 7 συμμετοχές και 1 γκολ σε αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας. Δεν καταγράφεται συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Βέβαια του λείπουν παιχνίδια τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν παύει να είναι νεαρός και να έχει παραστάσεις από τα μεγάλα πρωταθλήματα και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είναι οπωσδήποτε μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση της Θύελλας Κατσικά

«Η διοίκηση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο μέσο Μελιόπουλο Δημήτριο.
Τα λόγια περισσεύουν για τον Μελιόπουλο. Με θητεία στην Ξάνθη και την SL1 όπου η παρουσία του στην ακριτική ομάδα τον οδήγησε μετέπειτα με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Βασικό στέλεχος των εθνικών ομάδων (παίδων, νέων, ελπίδων) και τώρα στην Θύελλα Κατσικάς.
Η διοίκηση γνωρίζοντας ότι ο Μελιόπουλος πραγματοποιεί τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο της πόλης μας κινήθηκε γρήγορα και μεθοδικά, παρουσίασε το πλάνο που έχει η ομάδα για τη νέα χρόνια στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και έτσι ήρθαμε σε συμφωνία.
Αναγνωρίζοντας το ποδοσφαιρικό ταλέντο του, την εμπειρία και τις παραστάσεις που έχει από την SL1 και τις εθνικές ομάδες, δώσαμε τα χέρια με τον έμπειρο μέσο και είμαστε σίγουροι πως θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να πετύχουμε του στόχους που έχουμε θέση.
Καλωσορίζουμε και ευχόμαστε στον Μελιόπουλο καλή ποδοσφαιρική χρόνια χωρίς τραυματισμούς και ενωμένοι να πετύχουμε του στόχους μας».

Πηγή: agon.gr

Σχετικά άρθρα

social media