Έμφαση στην Ακαδημία της δίνει φέτος η Ελπίδα Γενισέας

Δεν έχουν απομείνει και πολλά «ζωντανά» χωριά στον αθλητισμό στο Νομό Ξάνθης. Ένα από αυτά είναι η Γενισέα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει βρει σταθερότητα Διοικητικά και προσπαθεί να παράξει έργο βάζοντας βάσεις για το μέλλον.

Η Διοίκηση του Θόδωρου Γκασιμπαγιαζίδη (φωτό) αλλάζει… πορεία φέτος, δεν βάζει υψηλούς αγωνιστικούς στόχους και φαίνεται πως θέλει να δώσει βάση στην Ακαδημία τους, στην οποία προπονητής είναι ο Μιχάλης Μελισσόπουλος. Ένας ποδοσφαιριστής ενεργός με την Ελπίδα αλλά έμπειρος όσο λίγοι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

 

Πιο μακριά από την Ξάνθη, σε σχέση με άλλες Ακαδημίες, η Ελπίδα δίνει κίνητρο στα παιδιά του χωριού αλλά και από τα γειτονικά μέρη, να συμμετάσχουν, να μάθουν τα μυστικά της μπάλας και να συναγωνιστούν.

Είναι ένα εγχείρημα δύσκολο και απαιτεί δουλειά σε βάθος χρόνου, αλλά αφενός υπάρχουν οι άνθρωποι που μπορούν και να το στηρίζουν και να το υποστηρίζουν και αφετέρου υπάρχει ταλέντο κάτι το οποίο τους χαροποιεί και τους δίνει την ώθηση για να δημιουργήσουν κάτι καλό, έστω κι αν δεν βρίσκονται μέσα ή πολύ κοντά στην Ξάνθη.

Σχετικά άρθρα

social media