Επίσημα ο Τορομανίδης στον Νέστο του Κεχαγιά

Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία του Νέστου Χρυσούπολης με τον Θοδωρή Τορομανίδη. Η γειτονική ομάδα έκανε μία σούπερ μεταγραφή, η 2η στη σειρά αφού πρώτα απέκτησε τον Θόδωρο Σιδηρόπουλο που διακρίθηκε πέρσι με τη φανέλα του Βύρωνα Καβάλας. Ο Νίκος Κεχαγιάς που θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας με βοηθό τον Κώστα Προδρομίτη “χτυπάει” φέτος… στοχευμένα και ήδη η Χρυσούπολη έχει ξεκινήσει τις ανανεώσεις της (Οκάν, Πανταζής, Γκατζολάρι), αλλά και τις μεταγραφές.

Ο Τορομανίδης μετά από χρόνια έβγαλε τη φανέλα του Ορφέα Ξάνθης στον οποίο πρόσφερε πάρα πολλά και έκανε το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα εκεί όπου θα συναντήσει παλιούς γνωστούς όπως ο Σουλεϊμάν Οκάν που ανανέωσε, ο Λάζαρος Γκατζολάρι που επίσης ανανέωσε, αλλά πιθανότατα και τον Αντώνη Ράνο.

Να πούμε πάντως πως σε ομάδες του γειτονικού Νομού έχουν πάρει μεταγραφή, είτε συνεχίζουν, αρκετοί Ξανθιώτες ποδοσφαιριστές κάτι που κάνει τα “δικά μας” πρωταθλήματα φτωχότερα σε ποιότητα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως εκτός από τον Θόδωρο Τορομανίδη που υπέγραψε κι επίσημα στο Νέστο σε ομάδες της Καβάλας θα αγωνίζονται και οι: Πέτρας Σαρηγιαννίδης (Άρης Πηγών), Βασίλης Στεπανιάν – Βασίλης Δόντσος – Οδυσσέας Γεωργιάδης – Οδυσσέας Παπαστεφάνου – Βαγγέλης Μπαμπούρης – Άγγελος Μπαμπούρης – Κώστας Κουτίνης – Ραφαήλ Σαββόγλου (Μακεδονικός Αγιάσματος), Σουλεϊμάν Οκάν, Αντώνης Ράνος (Νέστος Χρυσούπολης), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ξεχνάμε κάποιον…

Σχετικά άρθρα

social media