Ο Αρίωνας ευχαρίστησε αθλητές και γονείς για την φετινή χρονιά

Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα με πολλά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η εκδήλωση για τη λήξη της μπασκετική χρονιάς 2022-23 για τον ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης!
Η διοργάνωση ξεκίνησε καλωσορίζοντας κι ευχαριστώντας τους γονείς των μικρών αθλητών μας, που ήταν συνοδοιπόροι σε ό,τι κάναμε και πετύχαμε στη φετινή χρονιά.
Αναφέρθηκαν τα οφέλη του αθλητισμού. Όταν ένα παιδί αθλειται, κυριως σε ομαδικο άθλημα μαθαίνει να συνεργάζεται, να μοιράζεται, να βοηθάει, να κερδίζει, να χάνει, να διαχειρίζεται την ήττα, την απογοήτευση, να βρίσκει στόχους, να προσπαθει να τους κατακτήσει, να αντιλαμβάνεται αξίες, να κάνει φίλους και να περνάει με αυτούς όσο πιο ανώδυνα γίνεται την εφηβία του.
Στη συνέχεια δόθηκαν τα μετάλλια απο μελη του ΔΣ στους 3 πρώτους αθλητές κατά την διεξαγωγή των διαγωνιστικών παιχνιδιών που έκανε το κάθε τμήμα από τους αξιόλογους προπονητές μας, τους κ.κ Γιάννη Θερμό, Βαγγέλη Αρβανιτίδη και Μιχάλη Σιδηρόπουλο.
Μετά δόθηκε το κύπελλο και τα μετάλλια στο τμήμα των Παμπαίδων Β, u13, που πήραν μέρος στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ με προπονητή τον κ. Γιάννη Θερμό για την εξαιρετική τους πορεία!
Ευχαριστήσαμε το εφηβικό μας τμήμα που σε μια δύσκολη χρονιά κατάφερε να φτάσει έως την τελική φάση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ!
Ύστερα πήραν όλοι οι αθλητές το δωράκι τους, ένα καλοκαιρινό καπέλο με το όνομα της ομάδας μας και τέλος μοιράστηκαν σάντουιτς χυμοί και νερά σε κάθε αθλητή.
Οι χυμοί και τα νερά ήταν προσφορά της ΑΕ ΜΑΣΟΥΤΗΣ και ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό!
Η Πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
Αναστασία (Νατάσα) Μακρή

Σχετικά άρθρα

social media