Η “χρυσή” εποχή του Άρη Πετεινού

Ο Άρης Πετεινού έχει κάνει τρομερά βήματα προόδου βασιζόμενος στην οργάνωση, το πλάνο σε βάθος χρόνου, στις υποδομές και στην σκληρή δουλειά. Δεν έχει σημασία αν θα καταφέρει αύριο να «τσεκάρει» το εισιτήριο για τη Γ! Εθνική, αφού ήδη έχει πιστοποιήσει και με το παραπάνω την άνοδό του σε όλα τα επίπεδα.

Πέρσι κατέκτησε το νταμπλ με την μεγάλη του ομάδα, φέτος δύο πρωταθλήματα σε Α! και Γ! ΕΠΣ με την πρώτη και την Β’ Ομάδα του, ενώ η Κ-14 και η Κ-12 με τις πρώτες θέσεις στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ξάνθης, φανερώνουν και την δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής. Για να φτάσουμε στο σήμερα, όπου η ομάδα διεκδικεί την έξοδο από την ΕΠΣ Ξάνθης και την είσοδο σε νέα αχαρτογράφητα γι’ αυτόν ποδοσφαιρικά…. νερά, χρειάστηκε μία προσπάθεια δεκαετίας με μικρά αλλά σταθερά βήματα προόδου. Παράλληλα με την αγωνιστική αναδόμηση της Ακαδημίας και τις πρωτιές της μεγάλης ομάδας του Ανέστη Νεοφυτίδη, το ρόστερ σταδιακά κι όχι απότομα μπολιάζεται με νέο «αίμα» κι απ’ ότι φαίνεται το νερό μπήκε για τα καλά στο αυλάκι.

Στην πρώτη θέση του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης η Κ14 του Μ.Α.Σ. Άρης Πετεινού Ακαδημία Ποδοσφαίρου “Ευστάθιος Τοροσίδης” (με προπονητή τον Γιάννη Καραγκιόζη) που εξασφάλισε την πρόκριση της στην τελική φάση που πραγματοποιείται για πρώτη φορά και θα διεξαχθεί με τις ομάδες και των άλλων 4 ΕΠΣ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης!

Στην πρώτη θέση και η Κ-12 (με προπονητή τον Αυγερινό Κατράνα) που θα είναι η μία από τις δύο ομάδες του νομού μας που θα συμμετέχει στην τελική φάση της Περιφέρειας των 5 ΕΠΣ της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Σαφέστατα η παρουσία του Βασίλη Τοροσίδη και το όραμα των διοικούντων για να δημιουργήσουν κάτι πραγματικά δυνατό, σε μία περιοχή που είναι θέμα χρόνου να ενσωματωθεί πλήρως με την Ξάνθη, έχουν την μεγάλη σημασία τους, όπως επίσης και η σωστή επιλογή ανθρώπων σε συγκεκριμένες θέσεις. Όλο αυτό που έχει πετύχει ο Άρης Πετεινού θα έχει και συνέχεια, καθώς από πίσω έχουν δημιουργηθεί οι βάσεις για να “βγουν” παίκτες πρώτης γραμμής για την μεγάλη ομάδα. Η Κ-12 και η Κ-14 σήμερα μπορεί να αποτελούνται από «φυντάνια» με ποδοσφαιρικό ταλέντο αλλά η τεχνογνωσία υπάρχει, έτσι ώστε αυτά να ανδρωθούν στον Άρη και να συνεχίσουν να γράφουν «χρυσές» σελίδες στην πορεία του Συλλόγου.

 

Σχετικά άρθρα

social media