Η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος προβιβασμού στη Γ! Εθνική

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος προβιβασμού στη Γ! Εθνική, ο Άρης Πετεινού ήταν μέσα στην προνομιούχο τριάδα και τελικά από την 2η θέση της τελικής κατάταξης πήρε το τρίτο χρονικά εισιτήριο ανόδου στη νέα Γ! Εθνική.

Στην τελευταία αγωνιστική όλο το ενδιαφέρον ήταν στο παιχνίδι που έγινε στον Πετεινό, ενώ στις άλλες δύο αναμετρήσεις οι φίλαθλοι είδαν από τέσσερα γκολ.

Στην τελική κατάταξη την 1η θέση εξασφάλισε η Νίκη Ευκαρπίας μετά το 1-3 επί του Ηρακλή Αμμουδιάς κερδίζοντας την τρίτη διαδοχική της άνοδο! Σουλίδης, Κώστας και Ρίζος (πέναλτι) έκαναν το 0-3 ενώ στο φινάλε ο Καζαντζίδης διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Να σημειώσουμε πως και σ’ αυτή τη νίκη της ομάδας του ο Κωνσταντίνος Κώστας σκόραρε και πάλι και θα ήταν λογικό να χαρακτηριστεί MVP αυτού του πρωταθλήματος παραβιάζοντας όλες τις εστίες (8 γκολ συνολικά) στα τέσσερα παιχνίδια που κέρδισε η ομάδα του.

Ο Ορέστης που είχε εξασφαλίσει την άνοδο μετά το 1-0 της 6ης αγωνιστικής επί του Άρη Πετεινού, δέχθηκε τα πρώτα του γκολ στην Ελευθερούπολη με τον τοπικό Ορφέα να επικρατεί με 3-1 με σκόρερς τους Μπαϊρακτάρι (35′), Κυγάη και Προβατίδη (70′ και 81′ αντίστοιχα) ενώ ενδιάμεσα (76′) ο Χριστούδης είχε κάνει το 2-1.

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ – ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ 1-3
ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 3-1
ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 1-0
ΡΕΠΟ: ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Νίκη Ευκαρπίας 13 (12-3)

2. Άρης Πετεινού 12 (10-4)

3. Ορέστης Ορεστιάδας 11 (7-3)
—————————————

4. Δόξα Βώλακα 9 (8-8)

5. Ορφέας Ελευθερούπολης 8 (7-9)

6. Ηρακλής Αμμουδιάς 5 (6-9)

7. Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 1 (2-16)

 

Σχετικά άρθρα