Από τον Ιπποκράτη της Κω το 2017 ήρθε στην Ξάνθη κι έζησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες με το “αλογάκι”, τις δύο κατακτήσεις του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς και την ανοδική πορεία έως την Β’ Εθνική.

Στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του, ευχαρίστησε την διοίκηση και τους προπονητές του με ειδική αναφορά στους Ματθαίο Σαββίδη και Τόλη Αποστολίδη για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Δυο κύκλοι σπουδών, προπτυχιακό μεταπτυχιακό και η συνεργασία μου με τον Λεύκιππο ολοκληρώνονται.Τα συναισθήματα πολλά και δύσκολα να αποτυπωθούν. Θα ήθελα παρόλα αυτά να ευχαριστήσω από καρδιάς την διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη τους και για όλα όσα μου δίδαξαν για το μπάσκετ αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου για όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί, εύκολες και δύσκολες και στα παιδιά – αθλητές μου που είχαμε μια άψογη συνεργασία τα τελευταία χρόνια. Τέλος Θα ήθελα να ευχαριστήσω πιο συγκεκριμένα τον Ματθαίο Σαββίδη, τον Τόλη Αποστολίδη και την οικογένεια μου για όλα, ξέρουν αυτοί. Εις το επανιδείν λοιπόν».