Ο Ξανθιώτης Γιώργος Ξενοκώστας στον δημοφιλέστερο αγώνα Πρωταθλήματος Αναβάσεων!

Ο Γιώργος Ξενοκώστας συμμετέχει στον δημοφιλέστερο αγώνα του Πρωταθλήματος Αναβάσεων, την Ανάβαση Ριτσώνας στην Εύβοια.
Ο Ξανθιώτης οδηγός παίρνει μέρος για ακόμα μια φορά μετά από αρκετά χρόνια στην συγκεκριμένη ανάβαση, ενώ η πρώτη του φορά σε αυτήν ήταν το 2000 και η τελευταία το 2015. Στο διάστημα αυτό έλαβε μέρος με τρία διαφορετικά αυτοκίνητα εκ των οποίων Peugeot 106 , Toyota Celica GT ’72 και Fiat 128 rallye ’71.
Το αυτοκίνητο που θα πάρει μέρος αυτό το Σ-Κ είναι ένα Peugeot 205 που με πολύ μεράκι και προσωπική εργασία από το 2008 κατάφερε να το ετοιμάσει, πάντα με την υποστήριξη καλών του φίλων μηχανικών, που τους ευχαριστεί για την δουλειά τους πάνω στο αγωνιστικό του αυτοκίνητο. Σημειώνεται ότι πριν έναν μήνα περίπου ο οδηγός έκανε τον πρώτο του αγώνα για φέτος που πραγματοποιήθηκε στο Πήλιο, το Ράλλυ Κένταυρος, αλλά δυστυχώς εγκατέλειψε εξαιτίας μηχανικής βλάβης του αυτοκινήτου. Έτσι πλέον είναι έτοιμος να τερματίσει στην ανάβαση Ριτσώνας με ένα καλό αποτέλεσμα στην κατηγορία του, η οποία είναι και από τις πολυπληθέστερες του αγώνα.
Τέλος, οι συμμετέχοντες έφτασαν στον αριθμό 119 και είναι έτοιμοι να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό και θέαμα για τους φίλους θεατές!

Σχετικά άρθρα

social media