“Τρέχουν” εξαιρετικές διοργανώσεις!

Οι XanthiRunners μάς έχουν συνηθίσει στις άρτιες και πολύ οργανωμένες διοργανώσεις που αναλαμβάνουν να «τρέξουν» ικανοποιώντας και το πιο απαιτητικό κοινό των δρομέων που έχουν κάνει τρόπο ζωής το… τρέξιμο!

Την περασμένη Κυριακή στην περιοχή Λιβάδι και το 2ο Godzilla Xanthi Trail στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία με τους συμμετέχοντες να μοιράζουν συγχαρητήρια στους συνδιοργανωτές (XanthiRunners, Περιφέρεια ΑΜ-Θ και Δήμο Ξάνθης) για τις όμορφες εμπειρίες που έζησαν στον φυσικό πλούτο της περιοχής μας.

Η διαδρομή των 30 χλμ αλλά κι αυτές των 14 χλμ. και 7 χλμ. ικανοποίησαν τους δρομείς που έλαβαν μέρος, ενώ ξεχωριστό ήταν το γεγονός ότι και ο ΑΟΞ είχε δικό του… stand όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να γίνουν μέλη της ομάδας, σε μία πρωτοποριακή συνεργασία των δύο Συλλόγων.

Μάλιστα στους αγώνες συμμετείχε για πρώτη φορά και μέλος του ΑΟΞ, ο Λευτέρης Κασαπίδης στην πρώτη συμμετοχή μέλους της Ξανθιώτικης ομάδας μετά την επανεκκίνησή της από διαφορετική βάση.

Με σωστή οργάνωση, χορηγούς – αρωγούς και τους εθελοντές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό γι’ άλλη μία φορά, το 2ο Godzilla Xanthi Trail πέρασε στην ιστορία γεμίζοντας ικανοποίηση διοργανωτές και συμμετέχοντες!

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

Σχετικά άρθρα

social media