ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Άρης Πετεινού 0-2

Προ-άγγελος ανόδου το μεγάλο “διπλό” του Άρη Πετεινού επί της Δόξας μέσα στο Ν. Σιδηροχώρι. έχοντας τον Άγγελο Τουρατζίδη για τοπ σκόρερ που σημείωσε τα δύο γκολ της ομάδας του στο α’ μέρος, η ομάδα του Ανέστη Νεοφυτίδη φεύγει θριαμβευτικά από τη γειτονική Κομοτηνή και με 6 βαθμούς πάει στο ρεπό της την Κυριακή, πριν ακολουθήσουν άλλοι τρεις τελικοί, εκ των οποίων οι δύο είναι στο… “κλουβί” του Πετεινού!

Το τελικό 0-2 της Τετάρτης ήταν δίκαιο για τους νικητές που παρουσιάστηκαν “διαβασμένοι” και είχαν και δοκάρι με τον Μελισσόπουλου κάνοντας γενικά το παιχνίδι τους επί της μαχητικής Δόξας.

Στο 17′ ο Τυριάκης δέχθηκε την μακρινή πάσα του Παυλίδη και ανατράπηκε καθαρά από τον τερματοφύλακα μέσα στην περιοχή για να δοθεί το πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Τουρατζίδης που ήταν εύστοχος κάνοντας το 0-1 για τον Άρη. Στο 29′ ο Κομισόπουλος βγήκε σε θέση βολής, έπιασε το δυνατό σουτ, όμως ο Αθανασίου έδειξε τα αντανακλαστικά του αποκρούοντας την μπάλα και τον κίνδυνο. Στο 36′ Μελισσόπουλος και Τουρατζίδης συνεργάστηκαν άψογα, ο δεύτερος μπήκε από τ’ αριστερά μέσα στην περιοχή και με ιδανικό πλασέ έκανε το 0-2. Στο 41′ ο Κατσαούνης τελικός αποδέκτης της μπάλας στην προσπάθεια της Δόξας, σούταρε άουτ από πλάγια δεξιά θέση.

Η επανάληψη ξεκίνησε με διαμαρτυρίες για δύο περιπτώσεις πέναλτι (μία για κάθε ομάδα) και το ακίνδυνο σουτ του Γιώτη στο 57′ και το απελπιστικά άστοχο σουτ του ίδιου στο 61′ με σαφώς καλύτερες προϋποθέσεις. Στο 76′ ο Άρης έφτασε πολύ κοντά στο τρίτο γκολ, όμως η προσπάθεια του Μελισσόπουλου που βγήκε στην πλάτη της άμυνας μετά την έξυπνη βαθιά πάσα του Χριστοφορίδη, αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι κι έφυγε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Κόκκινος (Σκουτας – Τζημόπουλος) της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Κουτσογιάννης): Σοφούλης, Χατζηπαπαθεοδωρίδης, Κάρλος, Σίνης, Βιτώρος, Κατσαούνης (65′ Μπακογιάννης), Σαπαλίδης (46′ Σκουτέλιας), Μπερμπερίδης (75′ Κούτας), Κομυσόπουλος, Κρικέλας (46′ Τρούπκος), Γιώτης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Αθανασίου, Ασλανίδης, Δασκαλάκης, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Μελισσόπουλος (78′ Μαλαδένης), Χριστοφορίδης, Εφέντη, Τυριάκης (84′ Μετετζίδης), Πουτακίδης, Τουρατζίδης (63′ Κουτσομιχάλης).

Σχετικά άρθρα

social media