Στην 2η θέση του ομίλου η Κ-16, στην 3η η Κ-14 της ΕΠΣ Ξάνθης

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των πρωταθλημάτων προεπιλογής Εθνικών Ομάδων με τους αγώνες της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής στον Α’ Όμιλο όπου συμμετείχαν οι ομάδες Κ-16 και Κ-14 της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα Κ-16 κατέλαβε την 2η θέση μετά τη νίκη της με 3-2 στο Ενωσιακό γήπεδο της Καβάλας το απόγευμα της Τετάρτης (5/4) επικρατώντας επί των γηπεδούχων με τοπ σκόρερ τον Αποστολίδη (2 γκολ) και γκολ του Μπογιατζίδη. Παρά την ήττα της η Καβάλα κατέλαβε την 1η θέση με 13 βαθμούς και πήρε την πρόκριση ενώ ένα βαθμό πίσω (12) τερμάτισε το συγκρότημα του Τόλη Κουτρουλού που είχε τα ίδια τέρματα με τους Καβαλιώτες στον όμιλο πετυχαίνοντας 13 και δεχόμενο 9.

Στο άλλο παιχνίδι ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν ΕΠΣ Θράκης και ΕΠΣ Έβρου. Οι γηπεδούχοι πήραν τον πρώτο τους βαθμό ενώ η ΕΠΣ Έβρου κατέλαβε την 3η θέση με 8.

Στα Κ-14 η ΕΠΣ Ξάνθης με το 1-1 στην Καβάλα τερμάτισε στην 3η θέση με 8 βαθμούς, πίσω από την ΕΠΣ Θράκης που με το 3-1 επί του Έβρου έκανε την προσπέραση με 9 βαθμούς. Την πρόκριση πήρε η ΕΠΣ Έβρου με 12 βαθμούς, ενώ στην τελευταία θέση βρέθηκε η Καβάλα με 5. Το γκολ στο 1-1 της 6ης αγωνιστικής στο Ενωσιακό γήπεδο της Καβάλας το σημείωσε ο Δροσόπουλος.

Σχετικά άρθρα