Από την Ξάνθη στην κορυφή του NCAA ο Απόστολος Ρούμογλου! Τα συγχαρητήρια του Αρίωνα!

Ο 19χρονος Απόστολος Ρούμογλου, πρωτοετής στο Κονέκτικατ, έγινε ο πρώτος Έλληνας που κατακτά τον τίτλο στο κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ των ΗΠΑ.

Ως μέλος των Κονέκτικατ Χάσκις, ο 19χρονος δίμετρος γκαρντ (2.01) πανηγύρισε τον θρίαμβο με 76-59 επί του Σαν Ντιέγκο Στέιτ στον τελικό του Final Four και έγινε ο πρώτος Έλληνας που αναδεικνύεται πρωταθλητής στο NCAA.

Στην πρώτη σεζόν του στο κολεγιακό ο νεαρός από την Ξάνθη πήρε το βάπτισμα του πυρός, παίζοντας μάλιστα στο ματς του τίτλου. Συνολικά η χρονιά τελείωσε με συμμετοχή σε 19 παιχνίδια και 6 πόντους συνολικά με 2/7 σουτ, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Συγχαρητήρια ανακοίνωσε εξέδωσε η πρόεδρος του Αρίωνα Νατάσα Μακρή στον Τόλη Ρούμογλου για την κατάκτηση του κολεγιακού πρωταθλήματος (NCAA) στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ο Τόλης Ρούμογλου ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2019 στην ομάδα του Αρίωνα Ξάνθης, πριν ακολουθήσει η περιπέτεια στον ΠΑΟΚ και το κολέγιο της Αμερικής.

Η ανακοίνωση:

«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Όλη η οικογένεια του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ αισθάνεται υπερήφανη και συγχαίρει τον πρώην παίχτη της, τον πρώτο Έλληνα που κατέκτησε τον τίτλο στο κολεγιακό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης των ΗΠΑ, κι αναδείχθηκε πρωταθλητής στο NCAA, τον Απόστολο Ρούμογλου!

Σημερινό μέλος των Κονέκτικατ Χάσκις, ο 19χρονος δίμετρος γκαρντ (2.01) πανηγύρισε τον θρίαμβο με 76-59 επί του Σαν Ντιέγκο Στέιτ στον τελικό του Final Four.

Μπράβο, Τόλη!

Ο Ρούμο της Ξάνθης μάς κάνει να σφύζουμε από περηφάνια!

Η Πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

Αναστασία (Νατάσα) Μακρή».

Σχετικά άρθρα

social media