Γ! ΕΘΝΙΚΗ: Το pre – game της 25ης αγωνιστικής

Μπορεί η 24η αγωνιστική να μην πήγε όπως θα ήθελαν οι Ξανθιώτικες ομάδες, όμως περιθώρια για… στεναχώριες δεν υπάρχουν, αφού την Κυριακή υπάρχουν… νέα “οριακά” παιχνίδια.

Ο Ορφέας Ξάνθης μετά το 1-1 με τον “κακό” του δαίμονα, τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο 96′ του αγώνα της Τετάρτης στο γήπεδο του ΑΟΞ, μπορεί να βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη όμως θα ήθελε πάρα πολύ τους δύο βαθμούς που χάθηκαν στην τελευταία φάση του αγώνα. Σε ένα παιχνίδι που πέρα από τους πόντους έχασε και τον Λάζαρο Μαυρόπουλο που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο. Κόντρα στον Πανδραμαϊκό την Κυριακή η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή γνωρίζει πως έχει έναν ακόμη τελικό, σ’ αυτό το… άδικο πρωτάθλημα που υποβιβάζονται έξι ομάδες στις τοπικές κατηγορίες. Με 30 βαθμούς, όσους και ο επόμενος αντίπαλός του θα ψάξει στο ΔΑΚ Δράμας ένα θετικό αποτέλεσμα πριν τους τελευταίους 4 τελικούς με Ποσειδώνα Μηχανιώνας (εντός), Καβάλα (εκτός), Άρης Αβάτου (εντός), Δόξα Δράμας (εκτός) πριν το ρεπό της τελευταίας αγωνιστικής.

Ο Άρης Αβάτου που θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη στη Χαλάστρα με τον Καμπανιακό παρουσιάζοντας καλή εικόνα, αλλά μετά το 2-0 κάνει πλάνα νίκης για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα την Κυριακή στις 16:00. Και σ’ αυτό το εντός έδρας παιχνίδι καλό θα είναι οι Ξανθιώτες φίλαθλοι να δώσουν το παρών τους στο γήπεδο και να ενισχύσουν τις προσπάθειες του Αβάτου.

Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Ευόσμου που έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στο τελευταίο “καρέ” αγώνων της. Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή έχει ένα ματς λιγότερο από τους άμεσους αντιπάλους (πλην του Πανδραμαϊκού και του Νέστου) και το δικό της φινάλε περιλαμβάνει μετά τον Αγρ. Αστέρα τους: Αλεξανδρούπολη (εκτός), Βύρων Καβάλας (εντός), Ορφέας Ξάνθης (εκτός), Πανδραμαϊκός (εντός), Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας (εκτός).

Στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός υποδέχεται το Νέστο Χρυσούπολης, στη Ν. Μηχανιώνα ο Ποσειδώνας φιλοξενεί τον Βύρωνα, ενώ η Δόξα Δρ. παίζει στη Χαλάστρα με τον Καμπανιακό στα άλλα παιχνίδια που ενδιαφέρουν άμεσα. Ρεπό έχει ο Θερμαϊκός.

 

2/4 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 16:00

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦ.
Δ.: Παγώνης Κώστας
Β.: Κουντουράς – Τυριακίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
Δ.: Αναστασόπουλος Κώστας
Β.: Γούτας – Τζημόπουλος (ΕΠΣ Χαλκιδικής)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
Δ.: Γκαϊτατζής Δημήτρης
Β.: Μποΐτσιος – Παστιάδης (ΕΠΣ Δράμας)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ – ΒΥΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
Δ.: Τζαμός Δήμος
Β.: Σιδερίδης – Γκίτσος (ΕΠΣ Καστοριάς)

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Δ.: Χάψας Ηλίας
Β.: Παπαδόπουλος Χρ. – Αχιλλεύς (ΕΠΣ Σερρών)

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Δ.: Μαυρίδης Θωμάς
Β.: Γκόγκος – Σαμαράς (ΕΠΣ Ημαθίας)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
Δ.: Ασβεστόπουλος Αναστάσιος
Β.: Μαυρίδης – Κονισπολιάτης (ΕΠΣ Κιλκίς)

ΡΕΠΟ: ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Γ! ΕΘΝΙΚΗ Β Α
1 Καμπανιακός 49 23
 2 ΑΟ Καβάλας 44 22
 3 Ποσειδών Μηχ. 40 22
 4 Απόλλων Παρ. 39 22
 5 Πανθρακικός 38 22
 6 Δόξα Δράμας 34 22
 7 Νέστος Χρ. 33 22
 8 Πανδραμαικός 30 22
 9 Βύρωνας Καβ. 30 23
10 Ορφέας Ξάνθης 30 23
11 Αρης Αβάτου 29 22
12 Θερμαικός 29 23
13 Αγρ. Αστέρας 23 23
14 Αλεξανδρούπολη 12 23
15 Μ. Αλέξανδρος 2 22

Σχετικά άρθρα

social media