Ο Λεύκιππος έκοψε την πίτα του!

Την παραδοσιακή του βασιλόπιτα του έκοψε το πρωί της Κυριακής ο Αθλητικός Όμιλος ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ.

Μέσα σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα τα αθλητικά τμήμα της ομάδας (καλαθοσφαίριση και κολύμβηση) έκοψαν την βασιλόπιτα παρουσία της Δημοτικής Αρχής, του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ, προπονητών, γονέων και φυσικά των πρωταγωνιστών, τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ, κος Ματθαίος Σαββίδης, τόνισε αρχικά πως μετά την πανδημία και τις επιπτώσεις που επέφερε τα τελευταία 2 χρόνια, αισθάνεται χαρούμενος που τα παιδιά βρίσκονται και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους γονείς που δείχνουν εμπιστοσύνη στο σχεδιασμό της ομάδας, τις μελλοντικές ενέργειες και αναφέρθηκε στο νεοσύστατο κολυμβητικό τμήμα που βρίσκεται στους πρώτους μήνες λειτουργίας του.

Τέλος ευχαρίστησε τη Δημοτικό αρχή και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ξάνθης κο Μανώλη Τσέπελη για τη στήριξη του στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά οι Διοικήσεις των Σωματείων ώστε να παρέχουν υψηλό επίπεδο άθλησης σε 1000αδες παιδιά.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κος Μανώλης Τσέπελης στο σύντομο λόγο του τόνισε τη σπουδαιότητα των Διοικητικών Συμβουλίων των σωματείων και τις καθημερινές θυσίες που πραγματοποιούν ώστε να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που υπάρχουν. Ο Δήμος Ξάνθης βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλες τις προσπάθειες και συνδράμει με τον τρόπο που μπορεί ώστε να είναι δίπλα σε Διοικήσεις, γονείς και παιδιά.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη που επιβεβαίωσε το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ μεταξύ προπονητών, μελών των διοικήσεων και προφανώς των γονέων και όλων όσων απαρτίζουν αυτή τη μεγάλη οικογένεια.

Οι νεαροί αθλητές που έτυχαν το φλουρί, κέρδισαν με προπονητική φανέλα καθώς και μια δωροεπιταγή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ ευχαριστεί τον Δήμαρχο Ξάνθης κο Μανώλη Τσέπελη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών κο Μανώλη Φανουράκη καθώς και τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης κο Ηλία Ασκαρίδη για την παρουσία τους στην κοπή βασιλόπιτα.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους τους γονείς για την αμέριστη στήριξη τους στην καθημερινότητα της ομάδας.

 

Σχετικά άρθρα

social media