Η διοίκηση του Λεύκιππου έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους!

Η δεύτερη σερί ήττα του Λεύκιππου που ψαλιδίζει τις ελπίδες για την είσοδο στην 4άδα του Δ’ Ομίλου της Β! Εθνικής δεν πέρασε στο “ντούκου” από την Διοίκηση. Μία κίνηση που έρχεται σαν συνέχεια μετά το πρόστιμο για την ήττα από τη ΧΑΝΘ, πριν ακολουθήσει η αναμέτρηση του Σαββάτου και το κακό 4ο δεκάλεπτο που κόστισε την ήττα από το Πειραματικό σε ένα παιχνίδι στόχων!

Η Διοίκηση του Λεύκιππου βρέθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας και είχε την ευκαιρία να μιλήσει για αρκετή ώρα με τους προπονητές και παίχτες της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος κος Ματθαίος Σαββίδης καθώς και οι Πέτρος Τσίλογλου και Απόστολος Αποστολίδης μιλώντας στους παίχτες τόνισαν ότι πιστεύουν στις δυνατότητες τους και θέλουν στα εναπομείναντα παιχνίδια να δείξουν πάθος και αποφασιστικότητα. Οι νέοι στόχοι της ομάδας απαιτούν την πίστη στις δυνατότητες και προσπάθεια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Παράλληλα, φρόντισαν να περάσουν και δεύτερο μήνυμα στους παίκτες ότι δεν θα ανεχτούν στο εξής ανάλογη εικόνα όπως με την ΧΑΝΘ και τους Μαχητές και τους έθεσαν προ των ευθυνών τους. Μεταξύ άλλων ειπώθηκε πως: «Όποιος δεν μπορεί να υπηρετήσει το πλάνο ή δεν αντέχει τη διαρκή πίεση για την κατάκτηση των στόχων, τότε καλό θα ήταν να αναζητήσει άλλη μπασκετική στέγη».

Σε ανάλογο ύφος και ο προπονητής, Δημήτρης Παπαδόπουλος, που βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν καθώς μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες υπάρχει και το παιχνίδι εναντίον της ΔΕΚΑ το Σάββατο.

Σχετικά άρθρα