Κύπελλο και φιλικό στην Κομοτηνή για τον Λεύκιππο

Μετά την ήττα – αποκλεισμό από τη ΔΕΚΑ για το Κύπελλο Ανδρών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ συνεχίζει την προετοιμασία του καθώς την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 αντιμετωπίζει στην Κομοτηνή την ομάδα του Δημοκρίτειου για το θεσμό του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Μια συνάντηση που έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες καθώς υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά τη συμμετοχή καλαθοσφαιριστών. Συγκεκριμένα επιτρέπονται καλαθοσφαιριστές με έτος γέννησης 2002 και άνω (2003, 2004 κτλ). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αρκετοί παίχτες να μείνουν εκτός αποστολής για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Μπορεί να μην παίξουν εκείνη την ώρα αλλά την ίδια μέρα και λίγες ώρες αργότερα οι παίχτες που είναι εκτός αποστολής θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με τον ΓΑΣ Κομοτηνής.

Το πρόγραμμα αναμένεται ιδιαίτερα έντονο τις επόμενες μέρες καθώς πέρα από τα δυο προαναφερθέν παιχνίδια υπάρχει προγραμματισμένο παιχνίδι με την Ελευθερούπολη το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 18:00 (εκτός έδρας) ενώ σε περίπτωση που η ομάδα περάσει το εμπόδιο του Δημοκρίτειου θα αγωνιστεί την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη απέναντι στον Εθνικό.

Tα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της Α’ φάσης:

Ολυμπιάδα – Άτλας Κομοτηνής 69-39

Αρίων Ξάνθης – Αστέρας Καβάλας 55-93

Θύελλα Φερών – Ασπίδα Ξάνθης 78-66

Εθνικός – Ένωση Καβάλας Νέοι 80-63

Τετάρτη 21/9

19:00, Κ.Γ. Κομοτηνής: Δημοκρίτειο – Λεύκιππος Ξάνθης   (Ντούρας – Σερετίδης)

Πέμπτη 22/9

19:30, Κ.Γ. Κομοτηνής: ΑΕ Κομοτηνής – ΓΑΣ Κομοτηνή    (Ντούρας – Σερετίδης)

Σχετικά άρθρα