Συνεχίζει δυναμικά η ομάδα του Καλαϊτζή, διάκριση για Βαθρακέα

Δυνατό ήταν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου για την ομάδα του Γιώργου Καλαϊτζή στα μαχητικά αθλήματα. Αναλυτικά η ανάρτηση του προπονητή:

 

ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ KALAITZIS TEAM….ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟY.
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΖΩΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ!!! ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΠΑΙΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ!

 

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ FIGLI SPORTS,TO KO-ΦΙ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΦΙΔΗ), ΒΙΟΜΕΤΑΛ (ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΔΙΕΚΠΑΙΡΩΤΙΚΗ, ΤΟ ΚΑΦΕ PROFESOR (ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΟΝΔΡΙΝΟΣ) ΠΟΥ ΠΑΡA ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ, ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝΕ!
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΚΑΜΠΟΥΡΑ (COACH GOALS), TON CUTMAN KΩΣΤΑ ΚΟΚΟΖΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΟΠΤ ΣΜΙΑΡΗ ΘΩΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ!

 

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΑΝΘΙΩΤΗ ΒΑΘΡΑΚΕΑ

 

 

Ο Ξανθιώτης αθλητής που ζει και γυμνάζεται πλέον στην Αθήνα, Τόλης Βαθρακέας, νίκησε στα σημεία σε παιχνίδι 3Χ3 σε μια μεγάλη διοργάνωση του Στέλιου Πολίτη! Συμμετείχε με επιτυχία στο Artemis Fight Night III ενώ από Σεπτέμβρη αναμένουμε με ενδιαφέρον τις νέες μάχες του.

Σχετικά άρθρα