Με λάμψη και ειδική βράβευση στον Τοροσίδη, η απονομή πρωταθλήματος στον Άρη Πετεινού (pics)

Με λάμψη και στο φόντο των παιδιών της Ακαδημίας του, ο Άρης Πετεινού σήκωσε την κούπα του πρωταθλήματος σε μία ονειρική γιορτή!

Πανευτυχής ο Βασίλης Τοροσίδης για την ιστορική χρονιά της ομάδας του χωριού του, ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην επίτευξη των μεγάλων στόχων, καθώς επίσης και τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας “Ευστάθιος Τοροσίδης”.

“Ένα όνειρο του πατέρα μου και δικό μου επιτεύχθηκε” ανέφερε μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε από τον Άρη, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ξάνθη και μεγαλούργησε σε Ολυμπιακό, Ρόμα βοηθώντας την Μπολόνια, ενώ σε όλη αυτή τη μακρά πορεία είχε και επιτεύγματα ρεκόρ με την Εθνική μας. Στην γιορτινή αυτή μέρα, ήταν το κεντρικό πρόσωπο και το χάρηκε και ίδιος με την ψυχή του!

Στα αξιοσημείωτα της εκδήλωσης, η χαρά και η ικανοποίηση του Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη που είχε στο πλευρό του τον Φίλιππο Μαλουσάρη, που αφού υπογράμμισε την κομβική σημασία της παρουσίας του Βασίλη Τοροσίδη, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις επιδόσεις ομάδων του Δήμου του, ενώ υποσχέθηκε να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες των νταμπλούχων.

Φίλιππος Παραστατίδης, Σάκης Δελής, Ζήσης Λαβτζής, Τάσος Νεοφυτίδης αλλά και όλοι οι συνεργάτες αυτής της προσπάθειας που ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν, ετοίμασαν μία πανέμορφη γιορτή στο γήπεδο του Πετεινού που περιλάμβανε διαφορετικά ψυχαγωγικά παιχνίδια των τμημάτων υποδομής που επιμελήθηκαν η “Μεταγνώση” και το M.Y. frog, pasillo, απονομή μεταλλίων και τροπαίου, ειδική βράβευση της ΕΠΣ Ξάνθης στον Βασίλη Τοροσίδη, barbeque και φυσικά πολλές φωτογραφίες…

Σύσσωμη έδωσε το “παρών” στο γήπεδο του Πετεινού η ΕΠΣ Ξάνθης με την απονομή της κούπας του πρωταθλήματος να την κάνει ο Πρόεδρος Γιώργος Πανίδης.

Η γιορτή είχε και εκπλήξεις για τους νεαρούς παίκτης της Ακαδημίας του Άρη που πήραν από ένα διδακτικό βιβλίο, ενώ η εντύπωση προκάλεσε το δώρο της Διοίκησης από εταιρία κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ σε κάθε παίκτη της μεγάλης ομάδας. Από τη γιορτή δεν έλειψαν τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά που έδωσαν άλλο τόνο στην εκδήλωση.

Σχετικά άρθρα

social media