ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: Σούπερ ανατροπή για Ερμογένη!

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα του Ερμογένης Ξάνθης στο τουρνουά ανόδου στην Α2. Η ομάδα του Δημήτρη Παρασκευόπουλου επικράτησε με 3-2 σετ επί του οικοδεσπότη Ήφαιστου Φλώρινας ξεκινώντας με το δεξί τις τελικές της προσπάθειες προς την άνοδο. Η Ξανθιώτικη ομάδα αντιμετωπίζει το Σάββατο (7/5, 18:00) την ΕΑ Λάρισας, πριν το φινάλε της Κυριακής (15:00) με τον Ηρακλή. Υπενθυμίζουμε ότι από τις 4 ομάδες την άνοδο θα κερδίσουν οι 3.

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος, η Ξανθιώτικη ομάδα έχασε στις λεπτομέρειες τα δύο πρώτα σετ με 28-26 και 26-24 καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια και ενέργεια μετά το μακρύ αυθημερόν ταξίδι. Βρήκε το σθένος και είχε τις δυνάμεις βγάζοντας αντίδραση στη συνέχεια. Στο 3ο σετ επικράτησε με 25-14, φτάνοντας στο 2-2 με το 25-12 που ακολούθησε. Στο τελευταίο σετ έκανε την ολική ανατροπή με 15-8 πανηγυρίζοντας τη σπουδαία νίκη.

Στο άλλο παιχνίδι της Παρασκευής, ο Ηρακλής επικράτησε εύκολα με 3-0 (25-10, 25-17, 25-13) επί της ΕΑ Λάρισας.

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ (Παρασκευόπουλος): Ματθαίος Αναστάσιος, Γρηγοράκης Βασίλης, Σούρτσε Εμράχ, Λαντζουράκης Αλέξανδρος, Βογιατζής Στράτος, Ρετζέπης Μιχάλης, Μετγιάζης Μιχάλης, Πολιτίδης Θεοχάρης Εμμανουήλ, Νιακόπουλος Γρηγόρης, Τσάτσουλας Γιώργος, Τσούλιας Φώτης, Ντουντουλάκης Γιάννης, Παπαβασιλείου Βασίλης, Γκαϊντατζής Κωνσταντίνος.

[penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”ΞΑΝΘΗ Sport, ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”5″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”cat” orderby=”date”]

 

Σχετικά άρθρα