ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: Ερμογένης – Ηρακλής 0-3

Ο Ηρακλής έδειξε τη δύναμή του στα μπαράζ ανόδου στην Α2 κατηγορία και με 3 νίκες πανηγύρισε από το Σάββατο την αλλαγή κατηγορίας. Στον αγώνα της Κυριακής, ο Ερμογένης “κουβαλώντας” και την κούραση από το γεμάτο τριήμερο με το ταξίδι, τους τρεις τελικούς και τα 10 σετ από τα προηγούμενα δύο παιχνίδια (ο Ηρακλής είχε 6)  ήταν ανταγωνιστικός, όμως έχασε με 3-0 σετ και περιμένει να δει το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα μεταξύ του Ήφαιστου και της ΕΑ Λάρισας (18:00), εκεί όπου μόνο με νίκη 3-2 υπέρ της ομάδας της Φλώρινας και με προϋποθέσεις στους πόντους, ο Ερμογένης μπορεί να μείνει εκτός ανόδου.

Τα σετ: 22-25, , 19-25, 19-25.

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ (Παρασκευόπουλος): Ματθαίος Αναστάσιος, Γρηγοράκης Βασίλης, Σούρτσε Εμράχ, Λαντζουράκης Αλέξανδρος, Βογιατζής Στράτος, Ρετζέπης Μιχάλης, Μετγιάζης Μιχάλης, Πολιτίδης Θεοχάρης Εμμανουήλ, Νιακόπουλος Γρηγόρης, Τσάτσουλας Γιώργος, Τσούλιας Φώτης, Ντουντουλάκης Γιάννης, Παπαβασιλείου Βασίλης, Γκαϊντατζής Κωνσταντίνος.

[penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”5″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”cat” orderby=”date”]

 

Σχετικά άρθρα