ΚΥΠΕΛΛΟ: Αγ. Βαρβάρα – Λεύκιππος 52-76

Επιβεβαίωσε τα… προγνωστικά ο Λεύκιππος στο γήπεδο Ποταμουδίων Καβάλας το απόγευμα της Τετάρτης στον 2ο ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ “Τ. Χαραλαμπίδης”. “Ψημένη” από το πρωτάθλημα της Β! Εθνικής η νεανική ομάδα του Νίκου Δώδου δεν είχε πρόβλημα να σφραγίσει το εισιτήριό της στον τελικό του θεσμού απέναντι στην Αγ. Βαρβάρα. Οι γηπεδούχοι μπορεί να πρωταγωνιστούν και στη Γ! φάση στο πρωτάθλημα, όμως η διαφορά ήταν εμφανής κι έμειναν με την φιλότιμη προσπάθεια στο τελικό 52-76.

Έτσι, ο φετινός τελικός κυπέλλου θα έχει Ξανθιώτικο χρώμα αφού εκεί περιμένει τον Λεύκιππο η Ασπίδα Ξάνθης. Οι “γαλάζιοι” στην επετειακή χρονιά των 100 ετών ιστορίας του Συλλόγου θα επιδιώξουν να πανηγυρίσουν κύπελλο, ενώ ο Λεύκιππος να προσθέσει άλλο ένα milestone στο πετυχημένο του ξεκίνημα έχοντας πανηγυρίσει και το 2018 το τρόπαιο στον τελικό επί του Δημοκρίτειου με 47-61. Υπάρχει η διαφορά της κατηγορίας των δύο ομάδων, όμως η δυναμική τους “υπόσχεται” έναν τελικό με συγκινήσεις.

Στο παιχνίδι της Τετάρτης ο Λεύκιππος έφτασε έθεσε από νωρίς τους όρους του φτάνοντας στο τελικό με δεκάλεπτα: 9-23, 26-40, 36-56, 52-76 τελικό.

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ (Δώδος): Μανάκας 18 (2), Μακαρατζής 8 (2), Κατσαμούρης 15 (2), Χρήστου 18 (2), Δεληγιάννης 2, Παπαδήμας 7 (1), Σαββίδης 2, Καλεντζή 2, Γκοβέσης 4, Λιάτσας, Πουργιάζης, Πεχλιβανίδης.

[penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”5″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”cat” orderby=”date”]

Σχετικά άρθρα