Κ20: Απόλλων Πόντου – ΑΟΞ 2-2

Ισόπαλη στη Ν. Κρήνη αναδείχθηκε η Κ-20 του ΑΟΞ με την αντίστοιχη του Απόλλωνα Πόντου, στο Σαββατιάτικο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του 6ου Ομίλου της SL2. Μετά το 5-0 στην πρεμιέρα στα Πηγάδια, οι παίκτες του Γιάννη Αποστολίδη βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά κατάφεραν να αντιδράσουν ισοφαρίζοντας ισάριθμες στο τελικό 2-2. Τα γκολ του Συρπη των γηπεδούχων ισοφαρίστηκαν στο 49′ από τον Καρυπίδη και το 64′ από τον Καλαϊτζή. Σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλές χαμένες τελικές προσπάθειες και στο τέλος, την πρώτη βαθμολογική τους απώλεια.

Διαιτητής ήταν ο Λεωνίδας Βερβερής (Λαζαρίδης – Πουλαδάκης) της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Νικολακούλης, Μητρούσης (46′ Δεληγιαννίδης) Ιγνατιάδης (77′ Καραγιαννίδης), Καλαϊτζής, Τυριάκης, Αναστασιάδης, Χουμόλι (46′ Καρυπίδης), Πιτσόλης, Αλαγκιοζίδης (63′ Αϊβαλή), Τσάκαλος (46′ Ιωσηφίδης), Χότσκα Εμρέ.

ΞΑΝΘΗ Sport – Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

[penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”ΞΑΝΘΗ Sport, ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”5″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”cat” orderby=”date”]

Σχετικά άρθρα