Γ! ΕΘΝΙΚΗ: Απόλλων Παρ. – Ορφέας Ξάνθης 4-1

Ο Ορφέας μπορεί να ήθελε μόνο τη νίκη στο Παραλίμνιο για να ελπίζει στην παραμονή αλλά μετά τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής αποχαιρετά την κατηγορία. Με το πλασματικό 4-1 από τον Απόλλωνα οριστικοποιήθηκε το φινάλε σ’ αυτή τη γεμάτη εμπειρίες 6ετή θητεία του στη Γ! Εθνική και πλέον η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή θα ξαναμαζέψει τις δυνάμεις της για το μέλλον, όπως άλλωστε έχει μάθει να κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Στο παιχνίδι της Τετάρτης αγωνίστηκε χωρίς τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Νίκο Χατζηπαπά, Παναγιώτη Βουλγαρίδη και Παύλο Κριεζή που προστέθηκαν στους μακροχρόνια απόντες Χακή Τζαμπάζ και Βασίλη Καραγκιόζη. Ο Απόλλωνας προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με τον Δεινόπαπα, ενώ στο 39′ σημείωσε και δεύτερο γκολ σε μία φάση που ο Ορφέας υποστήριξε ότι αντί για κόρνερ υπήρξε άουτ. Τελικά δόθηκε το κόρνερ και από την εκτέλεσή του ο Πιτσόλης με κεφαλιά έγινε ο σκόρερ του 2-0, για μία ομάδα που ξεκίνησε με γκολ νωρίς και στην επανάληψη με τον Δεινόπαπα και πάλι. Στο 50′ έγινε το 3-0 με τον Ορφέα να αντιδρά και να μειώνει άμεσα με τον Κουκουρίγκο (53″). Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων είχε ακυρωθέν γκολ αμέσως μετά και ακολούθως χαμένη ευκαιρία, σε στιγμές που θα μπορούσαν να αλλάξουν τα δεδομένα. Στο τέλος όμως έγινε το 4-1 από τον έμπειρο γκολτζή, τον Γαϊδαρτζή.

Διαιτητής: Παρχαρίδης Περικλής, Βοηθοί: Παστιάδης – Κοτανίδου (ΕΠΣ Δράμας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γκαϊδατζάκης, Τσομαχασβίλι, Πιτσόλης, Γκούμας, Γεωργιάδης (73′ Κουτζαβασίλης), Δεινόπαπας (88′ Γαϊδαρτζής), Ελέζι (88′ Κωνσταντινίδης), Παπαδόπουλος (69′ Καρυοφύλλης), Θεοδωρίδης, Λιάρας, Τζαμπέγια (69′ Πεκρής).

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γιουργούσης, Ιωαννίδης, Κατρανίτσας, Παπαστεφάνου, Κόντο Αχμέτ (46′ Κουκουρίγκος), Σουκρή Ογλού (46′ Καλαϊτζόπουλος), Μαυρόπουλος, Γκασιμπαγιαζίδης (70′ Μελισσόπουλος Ν.), Γεωργιάδης, Τορομανίδης, Πασχαλάκης.

[penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”ΞΑΝΘΗ Sport, ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”5″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”cat” orderby=”date”]

Σχετικά άρθρα

social media