Β! ΕΘΝΙΚΗ: Συνέχεια με Πανσερραϊκό για Λεύκιππο

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών με τον Λεύκιππο να υποδέχεται την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 17:00 τον Πανσερραικό για την 19η αγωνιστική.

Μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο από τους τρεις εκπροσώπους της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην συγκεκριμένη διοργάνωση με κάθε ομάδα να θέλει τους βαθμούς της νίκης για τους δικούς της λόγους.

Οι γηπεδούχοι μετά την εκτός έδρας ήττα από την Γέφυρα την προηγούμενη αγωνιστική θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις και να πετύχουν την 10η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Ο Πανσερραϊκός θέλει να συνεχίσει το καλό σερί πετυχημένων αποτελεσμάτων και μετράει 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια του. Μάλιστα η μοναδική ήττα σε αυτό το διάστημα σημειώθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά με σκορ 63-61.

Το συγκρότημα του Στέφανου Πέρκου αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι τα οποία είχαν να κάνουν με τραυματισμούς και με το γήπεδο προπόνησης.

Οι Λαογραφικές γιορτές της Ξάνθης βρίσκονται στην κορύφωση τους με αποτέλεσμα το Αθλητικό Κέντρο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ, που αποτελεί την έδρα του Λευκίππου, να φιλοξενεί μεγάλες εκδηλώσεις καλλιτεχνών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι τελευταίες προπονήσεις να διεξαχθούν στο γήπεδο ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ και το  Δ.Α.Κ.

Όλοι στον Λεύκιππο αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν όσους συνέβαλλαν στη διεξαγωγή των προπονήσεων του ανδρικού τμήματος.

Οι φίλοι του Λευκιππου αλλά και γενικότερα του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά το σπουδαίο παιχνίδι στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=94EX9s7RyRs

 

19η αγωνιστική

Κυριακή 6 Μαρτίου

Γήπ.: Φ. Αμοιρίδης 17.00
Λεύκιππος Ξάνθης – Πανσερραϊκός
Ευφραιμίδης – Ντόγκας – Σαρακενίδης (Σαλικίδης)

Γήπ.: Κομοτηνής 17.00
ΓΑΣ Κομοτηνή – Ευκαρπία
Ταρενίδης Κ. – Χατζηχαρίσης – Χρυσάφης (Γκουρτζελίδης)

Γήπ.: Λαγκαδά 17.00
Ερμής Λαγκαδά – ΚΑΟΧ
Κολοκυθάς – Καντερές – Τσάνταλη (Παπαδόπουλος Ι.)

Γήπ.: Μ. Τσίκινας 19.00
ΧΑΝΘ – Πολύγυρος
Ντούρας – Παπαγερίδης – Χατζηκώστας (Φωτιάδης)

Γήπ.: ΜΕΝΤ 17.00
ΜΕΝΤ – ΑΟ Αρετσού Καλαμαριάς
Δ.: Αγραφιώτης Γρ. – Αναστασιάδης Β. – Ηλιόπουλος (Αργυρού)

Γήπ.: Ευόσμου 17.00
Αίας Ευόσμου – Γέφυρα
Δ.: Λόρτος – Μπακάλης – Πράττος (Τοζακίδης)

 

Σχετικά άρθρα