Β! ΕΘΝΙΚΗ: Με Δώδο στο “τιμόνι” και “νέο αίμα” θα πορευτεί ο Λεύκιππος

Από τη στιγμή που τα αποτελέσματα για ένα πολύ καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία δεν βγήκαν μέχρι τώρα, ο Λεύκιππος προχώρησε σε νέα αλλαγή προπονητή το βράδυ της Τρίτης (8/3). Η Ξανθιώτικη ομάδα έλυσε τη συνεργασία της με τον Στέφανο Πέρκο και θα πορευτεί στο φινάλε του πρωταθλήματος με το Νίκο Δώδο που ήταν στο τεχνικό team της ομάδας και αναμένεται να αξιοποιήσει περισσότερο το “νέο αίμα” του Συλλόγου κερδίζοντας εμπειρίες και παίκτες για το μέλλον που περιλαμβάνει σε… πρώτο πλάνο και την Ακαδημία του.

Το Δελτίο Τύπου 09-03-2022 του Λεύκιππου

Ο ΑΟ ΛΕΎΚΙΠΠΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της ομάδας μπάσκετ με τον Στέφανο Πέρκο, έναν εξαιρετικό άνθρωπο, επιστήμονα και επαγγελματία.

Η διοίκηση του ΛΕΎΚΙΠΠΟΥ συμφώνησε με τον κ. Πέρκο πως το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, που είναι πλέον εκτός στόχων αλλά και των αυξημενων επαγγελματικών υποχρεώσεων του ιδίου, στην παρούσα φάση είναι να χωρίσουν φιλικά οι δρόμοι τους.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Στέφανο Πέρκο για όσα προσέφερε στην ομάδα μας τη δύσκολη αυτή χρονιά και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Θα είναι πάντα ένας φίλος και Δάσκαλος για τον Σύλλογο μας.

 

Σχετικά άρθρα