Match report: ΑΟΞ- ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 0-0 (διακοπή λόγω καιρικών συνθηκών)

Σε ένα ματς που δε θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει ποτέ λόγω των καιρικών συνθηκών που μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο σε «λίμνη» λόγω της έντονης βροχόπτωσης και του δυνατού ανέμου, Ξάνθη και Καβάλα θα πρέπει να δώσουν σε άλλη ημερομηνία τα τελευταία 35 λεπτά της αναμέτρησης η οποία θα διεξαχθεί είτε το απόγευμα της Δευτέρας την ίδια ώρα (17.00) βάσει του ΚΑΠ, είτε σε άλλη ημερομηνία.

Οι «αργοναύτες» μπήκαν απειλητικά στο ματς, με τον Σταμένκοβιτς στο 2’ να απειλεί την εστία του Ίτσο αλλά ο Αυστραλός γκολκίπερ των γηπεδούχων αντέδρασε υπέροχα απομακρύνοντας σε κόρνερ με το ένα χέρι. Στο 8’ ο ΑΟΞ προσπάθησε να «απαντήσει» δυναμικά με τον Αλί Μπαμπά να σκοράρει αλλά το γκολ που σημείωσε ο δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης ακραίος επιθετικός δε μέτρησε ποτέ λόγω του ότι στο ξεκίνημα της φάσης ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 14’ ο Γκινσάρι ελίχθηκε έξω από την περιοχή του Κυρίτση αλλά στο σουτ που επιχείρησε ο κίπερ του ΑΟΚ μπλόκαρε σταθερά. Στο 22’ ένα σουτ του Αλί Μπαμπά μπλόκαρε στα σώματα και στο 25’ ένα σουτ του Δόρη ήταν εύκολη λεία για τον Κυρίτση. Στο 35’ ο Μιχαήλ τραυματίστηκε και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου με τον Παπάζογλου να παίρνει τη θέση του. Πρόβλημα στο κεφάλι είχε και ο Αλί Μπαμπά στο 41’ αλλά κατάφερε να το ξεπεράσει και να συνεχίσει στο ματς.

Στην επανάληψη, υπήρξε χαρακτηριστική καθυστέρηση στην επανέναρξη με τον ρέφερι Ματσούκα να δοκιμάζει με την μπάλα ώστε να διαπιστώσει εάν το ματς θα μπορούσε να συνεχιστεί λόγω των καιρικών φαινομένων. Τελικά, με τα πολλά το ματς ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος με αρκετές αλλαγές από τους δύο προπονητές. Ο Ταζέφσκι (κάθισε στον πάγκο ελέω των απουσιών Βούλιτς και Μιχαηλίδη) πέρασε τους Διαμαντόπουλο, Δεληγιαννίδη αντί των Γκινσάρι και Ουνγιαλίδη ενώ ο Αλεξάντερ Νούρι πέρασε στο ματς τους Αρμάλας, Μπόουμαν και Σαμπανίδη.

Ενώ το ματς έδειχνε αρχικά ότι θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί ο ρέφερι Ματσούκας στο 55’ έστειλε τους παίχτες στ’ αποδυτήρια λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Η βροχή και ο άνεμος έκαναν τη διεξαγωγή του ματς σχεδόν αδύνατη. Μάλιστα, ο κόσμος που είχε μπει στο γήπεδο άρχισε να αποχωρεί απ’ τις εξέδρες. Το ματς διεκόπη οριστικά και υπολείπονται 35 λεπτά που πρέπει να παιχτούν για να κλείσει οριστικά το φύλλο αγώνος.

 

ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΞΑΝΘΗ Sport ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΟΞ

΄Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Ματσούκας από την Αιτωλοακαρνανία, βοηθοί του οι Σάββας και Αναστασιάδης από τον σύνδεσμο Σερρών. Τέταρτος διαιτητής ο Πουλικίδης του συνδέσμου Δράμας.
ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Βούλιτς): Ίτσο, Πολίμος, Μπάτζιος, Μιχαήλ (36’ λ.τρ. Παπάζογλου), Γκινσάρι (46’ Διαμαντόπουλος), Γκάβριτς, Αλί Μπαμπά, Βιθέντε Γκόμεθ, Τσέλιος, Δόρης, Ουνγιαλίδης (46’ Δεληγιαννίδης)
ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Σπάσιτς, Πανουργιάς (46’ Αρμάλας), Σουλεϊμάν Οκάν (46’ Μπόουμαν), Θωμαΐδης, Στίκας, Καϊούμπι Ντα Σίλβα (46’ Σαμπανίδης), Μπελεβώνης, Έμπερτ, Σταμένκοβιτς
[penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”ΞΑΝΘΗ Sport, ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”5″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”cat” orderby=”date”]

Σχετικά άρθρα