Κ17, Κ15: Οι αποστολές των Μικτών ομάδων Ξάνθης και Σερρών για την 2η αγωνιστική

Κατόπιν της σχετικής απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, που συγκατατέθηκε στην εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων, τα Πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (Κ17 και Κ15) συνεχίζονται από την 2η αγωνιστική μετά το διάστημα χωρίς αγωνιστική δράση καθώς είχαν αναβληθεί αγώνες για την προστασία αθλητών και αξιωματούχων από τον COVID-19.

Η ΕΠΣ Ξάνθης που συμμετέχει στον Α’ Όμιλο θα υποδεχθεί για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια λόγω πανδημίας, αναμετρήσεις των Μικτών ομάδων, καθώς θα υποδεχθεί το ίδιο αντίπαλο όπως τότε, στις 18/12/20, τις αντίστοιχες ομάδες των ΕΠΣ Σερρών. Με άλλη μορφή ήταν τα πρωταθλήματα το 2020 και ηλικιακές κλάσεις Κ-14 και Κ-12, με τους «μεγάλους» της Ξάνθης να κερδίζουν με 2-0 και τους «μικρότερους» τότε, να φέρνουν «λευκή» ισοπαλία. Φέτος, τα δεδομένα είναι διαφορετικά, οι ηλικίες έχουν αλλάξει και οι 8 ομάδες του 1ου Ομίλου «μάχονται» για τις δύο πρώτες θέσεις που συνεχίζουν στην επόμενη φάση.

ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΞΑΝΘΗ Sport ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Φέτος, στην πρεμιέρα των Κ-17, η Ξάνθη είχε χάσει με 2-0 στη Δράμα από τα γκολ του Χατζηδημητρίου, ενώ Μακεδονία και Σέρρες με 3-1 και 3-0 επικράτησαν επί του Έβρου και της Θράκης, αντίστοιχα. Μοναδική ισοπαλία ήταν αυτή της Καβάλας με τη Χαλκιδική.

Την Τετάρτη (14:30) στο Ενωσιακό γήπεδο η Κ-17 της Ξάνθης υποδέχεται στο πρώτο από τα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της (από τα 7 συνολικά αυτής της φάσης), τις Σέρρες με τους φιλοξενούμενους στην πρεμιέρα να «καθαρίζουν» εύκολα την αναμέτρηση με τη Θράκη σκοράροντας στο 16’ και 34’ με τον Κελλίδη και στο 24’ με τον Καλουπτσή.

Η αποστολή της ΕΠΣ Ξάνθης: Λιαπάκης, Καδή Σακήρ, Σαββίδης, Χατζημεμίς Μουζαφέρ, Μπογιατζόπουλος, Χαλκίδης, Αμπατζής, Δεληωρίδης, Δεμένικος, Μοσχίδης, Σαϊλάκης, Τσαπατώλης, Τανούζι, Χασάν Εμπλιούκ, Κρέκα, Μπουρμπούν Ερδάλ, Αμανατιάδης, Σαμαράς, Τυριάκης, Κίρατζη Έγκε.

Η αποστολή της ΕΠΣ Σερρών: Αϊβατζίδης, Γκουτίδης, Δημητρίου, Δράγκος, Αραμπατζής, Καλουπτσής, Καρδαράς, Καρακούτης, Κελλίδης, Κεραμιδάς, Κόκκινος, Κωνσταντινίδης Διαμαντής, Μαδένης, Μπαλμαδάκης, Μπομπότας, Πάνος, Παπακωνσταντίνου, Σίκαλος Χρήστος, Τζιάνης, Χάβος

Η Κ-15 στα μέσα του Δεκέμβρη, είχε ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις της με το 0-2 επί της Δράμας από τα γκολ των Ασλανίδη και Μοσχίδη, σε μια αγωνιστική όπου και εδώ κέρδισαν Μακεδονία και Σέρρες, τον Έβρο και τη Θράκη αντίστοιχα, ενώ είχαμε ισοπαλία με 1-1 στον αγώνα Καβάλα – Χαλκιδικής. Στην 2η αγωνιστική την Τετάρτη (12:00), η ομάδα του Τόλη Κουτρουλού υποδέχεται τις Σέρρες, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν στην πρεμιέρα με 4-1 σκοράροντας 4 γκολ σε 27 λεπτά στο β’ μέρος με τους Μπήδιο, Μπλατσιώτη, Ιακάρη και Σπανίδη.

Η αποστολή της ΕΠΣ Ξάνθης: Κοτσακελίνης, Τουργαΐδης, Δρόσος, Κουρτίδης, Παπαδόπουλος, Μπαλάσης, Ασλανίδης, Κασίδης, Μοσχίδης, Μουχτάρης, Ντέμπροβα, Κιουρτ Εσέρ, Κιοσέ Μεχμέτ, Μπογιατζίδης, Χατζηνικολαΐδης, Χουσεΐνκο Μουράτ, Μπουντούρ Μουσταφά, Καράδαη Ενές, Κρυστάλλης, Βουλκίδης.

Η αποστολή της ΕΠΣ Σερρών: Αναστασιάδης, Άτσαλος, Αρναουτάκης, Βατμανίδης, Γλένης, Καμήλαλης, Χατζηβασιλείου, Καραμπέτσιος, Καραμπατζάκης, Μήτρου, Κωνσταντινίδης Ανέστης, Μήσιος, Μπήδιος, Μπλατσιώτης, Πασχαλίδης, Πούγκας, Σαμαράς, Σπανίδης, Φούρλιος.

Διαιτητής και στα δύο παιχνίδια ορίστηκε ο Αναστάσιoς Τσιλίκας (Γεωργαντέλης – Βερνέζης) της ΕΠΣ Καβάλας.

[penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”ΞΑΝΘΗ Sport, ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”5″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”cat” orderby=”date”]

Σχετικά άρθρα