Κ15: ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Έβρου 1-2 (pics)

Η Κ-15 της ΕΠΣ Ξάνθης γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα Κ-15 αφού ο Έβρος επικράτησε με 1-2. Ο Κιοσέ Μεχμέτ στην επανάληψη ισοφάρισε προσωρινά για τους Ξανθιώτες με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 0-1 και το 1-2 με Μανδάνη και Μεταλλίδη, σε μια αγωνιστική που βάζει “φωτιά” στη μάχη για τη διάκριση.

Στο 14′ ο Μανδάνης κέρδισε πέναλτι κι ευστόχησε από τα 11 βήματα κάνοντας το 0-1 για έναν Έβρο που εκμεταλλεύτηκε στο α’ μέρος και τον υπέρ του αέρα. Η Ξάνθη ήθελε αλλά δεν κατάφερε να παρουσιάσει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο σε ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο απείλησε στο 24′ με το σουτ του Ασλανίδη που πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι στο 43′ με σέντρα σουτ του Αποστολόπουλου και στο 50′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κιοσέ Μεχμέτ που “κρέμασε” τον τερματοφύλακα έγινε το 1-1. Όμως ο Έβρος στο 65′ με τον Μεταλλίδη κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων δεχόμενος την κάθετη πάσα και με ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το 1-2. Στο 74′ ο Ασλανίδης σημείωσε φοβερό γκολ με μονοκόμματο σουτ όμως είχε υποδεχθεί εκτός θέσης, ενώ ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα έκανε το σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Χορόζογλου (Σιαμανης – Παστιάδης) της ΕΠΣ Δράμας.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Χατζηνικολαΐδης, Αποστολόπουλος, Παπαδόπουλος, Μοσχίδης, Κασσίδης, Κιοσέ Μεχμέτ (78′ Βουλκίδης), Ντέμπροβα Φ., Μπογιατζίδης, Κοτζακελίνης (40′ Καπζά 78′ Μπουντούρ), Ασλανίδης, Μουχτάρης.

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ: Πίτσκος, Δαρούσης, Βεζάκης, Τσαμπάζης, Γκίρδας, Τσιτλαΐδης, Μεταλλίδης, Γκιουρτζίδης, Νικολαΐδης, Μανδάνης, Ραμαδάνογλου.

 

ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗ Sport


[penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”ΞΑΝΘΗ Sport, ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”5″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”cat” orderby=”date”]

Σχετικά άρθρα