Ενίσχυση με Κατσαμούρη για τον Λεύκιππο

Ο Λεύκιππος Ξάνθης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωτήρη Κατσαμούρη που θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Σωτήρης γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 2003, έχει ύψος 1.96 και αγωνίζεται στη θέση του guard. Στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας συμμετείχε σε 14 αγώνες έχοντας 9,7 πόντους μέσο όρο. Στην μέχρι τώρα σταδιοδρομία του πέρα από την φανέλα της ΜΕΝΤ έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και τον Νέο Ραιδεστό.

« Χαίρομαι που ήρθα στον Λεύκιππο καθώς πρόκειται για μια ομάδα που κάθε χρόνο παρουσιάζεται όλο και πιο δυνατή ενώ πέρα από το μπάσκετ θα μπορέσω να ολοκληρώσω τις σπουδές μου.

Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της διοίκησης, ο προπονητής κύριος Πέρκος αλλά και οι καινούργιοι συμπαίχτες έδειξαν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και ελπίζω να μπορέσω να την ανταποδώσω. Ανυπομονώ για τους αγώνες του Β’ γύρου», αναφέρει στις πρώτες του δηλώσεις.

[penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”ΞΑΝΘΗ Sport, ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”5″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”cat” orderby=”date”]

Σχετικά άρθρα