Β! ΕΘΝΙΚΗ: Ο Λεύκιππος θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες

Κόντρα στον Πολύγυρο, δηλαδή ομάδα με τους ίδιους βαθμούς (7 στο σύνολο) και με παρόμοια διαφορά πόντων (+3 η Ξανθιώτικη ομάδα, +1 οι φιλοξενούμενοι) θα αγωνιστεί αυτή την Κυριακή στις 17.00 ο Λεύκιππος στο «Φίλιππος Αμοιρίδης».

ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΞΑΝΘΗ Sport ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ

Οι παίχτες του Νεοκλή Λεμονίδη θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά και το ατυχές αποτέλεσμα στα Νέα Μουδανιά κόντρα στην Ευρώπη 87’, ήττα που  αναμφίβολα «πόνεσε» με τον τρόπο που ήρθε με άστοχο σουτ στην εκπνοή και προβάδισμα που χάθηκε λίγο πριν το τέλος.

Η επιστροφή στις νίκες απέναντι στην ομάδα από τη Χαλκιδική μοιάζει επιτακτική ανάγκη, με τον Χρήστου πιθανότατα να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του, μιας και έλειψε την προηγούμενη αγωνιστική. Πρόκειται για σημαντικό «όπλο» με 69 πόντους και 8 τρίποντα στο σύνολο που δίνει μεγαλύτερο πλουραλισμό στην επίθεση.

Ο αντίπαλος απ’ την άλλη είναι ψυχολογικά ανεβασμένος, μιας και προέρχεται από εντός έδρας νίκη με 12 πόντους διαφορά κόντρα στον ΓΑΣ Κομοτηνής (59-47). Πρόκειται κυρίως για ομάδα έδρας με αυτά που έχει δείξει βάσει αποτελεσμάτων, αφού μακριά από το «σπίτι» της δεν έχει ακόμη «γευτεί» τη χαρά της νίκης. Συγκεκριμένα έχει ηττηθεί από τον Πειραματικό (54-61), τη ΧΑΝΘ (64-65 η μοναδική ήττα εντός) και Ερμή Λαγκαδά (54-62), ενώ εκτός της Κομοτηνής έχει κερδίσει και τη ΜΕΝΤ (58-53) πέρα από τη νίκη στα χαρτιά με τους Ίκαρους.

Θυμηθείτε τους διαιτητές και το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής.

Σχετικά άρθρα