Β! ΕΘΝΙΚΗ: “Πονηρή” εκτός έδρας αναμέτρηση για τον Λεύκιππο

Απέναντι σε μια ομάδα που μετρά μόνο ήττες έως τώρα, κάτι που την καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη αγωνίζεται ο Λεύκιππος για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μπάσκετ των ανδρών. Αντίπαλος της ομάδας του Νεοκλή Λεμονίδη η ΚΑΟ Χαλκιδικής Ευρώπη ’87 στο κλειστό των Νέων Μουδανιών στις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής.

Η Ξανθιώτικη ομάδα υπέστη ήττα στο τελευταίο της παιχνίδι απέναντι στην Ευκαρπία με ένα καλάθι (76-78) διαφορά αλλά θα έχει την ευκαιρία να επανέλθει στον «δρόμο» των επιτυχιών εάν εμφανιστεί έτσι όπως πρέπει στο παρκέ. Με απολογισμό μέχρι τώρα δύο νίκες και δύο ήττες, ο Λεύκιππος θα ψάξει το τρίτο ροζ φύλλο αγώνα στην Χαλκιδική με γεμάτο «οπλοστάσιο» μετά και την επιστροφή του Περρή. Θυμίζουμε ότι στο τελευταίο ματς κόντρα στην Ευκαρπία οι Μαραβέγιας και Χρήστου ξεπέρασαν τους 20 πόντους αλλά δυστυχώς για τους ίδιους και την ομάδα τους, η καλή εμφάνιση δεν αρκούσε. Θυμίζουμε ότι ο Λεύκιππος βρίσκεται στην 8η θέση του σχετικού πίνακα σε σύνολο 14 ομάδων, έχοντας 314 πόντους ενεργητικό και 310 παθητικό.

Στα εξ αναβολής παιχνίδια που έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης, ο Μακεδονικός πέρασε με 80-64 από τη ΜΕΝΤ, ενώ η ΧΑΝΘ επικράτησε με 65-64 επί του Πολύγυρου.

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΟΧ ΕΥΡΩΠΗ 87 – ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
Δ:
Κατωτικίδης – Παπαγεωργίου – Βασιλόπουλος (Μανιός)
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ – ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Δ: Παπαγερίδης – Ντόγκας – Χατζηχαρίσης (Θωμόπουλος)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
Δ: Θεοδώρου – Πράττος – Αναστασιάδης Β. (Παπαδόπουλος Ν.)
ΑΡΕΤΣΟΥ – ΧΑΝΘ
Δ: Παπαθανασίου Σ. – Καντερές – Τσάνταλη (Φωτιάδης)
ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ – ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
Δ: Τσιρτσιμάλης – Αγραφιώτης Γρ. – Δέλλας (Παραλυκίδης)
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΓΕΦΥΡΑ
Δ: Ελευθεριάδης-Ντούρας-Εκίζογλου (Δραγκίογλου)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# ΟΜΑΔΕΣ Β  
1 ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚ. 9  
2 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 8  
3 ΧΑΝΘ 8  
4 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ 7  
5 ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 7  
6 ΕΥΚΑΡΠΙΑ 7  
7 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 7  
8 ΓΕΦΥΡΑ 6  
9 ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ 6  
10 ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 6  
11 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ 5  
12 ΜΕΝΤ 5  
13 ΕΥΡΩΠΗ ‘87 4  
14 ΑΡΕΤΣΟΥ ΚΑΛ. 2  

Μακεδονικός, Μαχητές Πειραματικό Πεύκων, Αίας Ευόσμου, ΠΣ Ευκαρπίας, ΚΣ Γέφυρας, Λεύκιππος Ξάνθης, ΑΟ Πολυγύρου, ΜΕΝΤ και ΚΑΟ Χαλκιδικής έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ ο ΑΟ Αρετσού Καλαμαριάς τρία.

Σχετικά άρθρα